Chat with us, powered by LiveChat
TAPASZOK
Skin Tag tapaszok bőrhibákra
-11%
 • könnyen kezelhető
 • higiénikus és tiszta alkalmazás
 • teafa olaj
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 153 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Skin Tag tapaszok – teafaolajjal és oregánóval.

   

  Zavarják a bőrén lévő különféle jelek és kinövések? A Maxmedix márkájú tapaszok bőrhibákra alkalmasak, amelyek fagyás és fájdalom nélkül működnek. Hatékonyságuk titka olyan növényi összetevőkben rejlik, mint a teafaolaj és az oregánó, amelyeket a Thuja orientalis tűlevelű olajával egészítenek ki.

  A tapaszok jótékony hatással vannak a bőrhibák megjelenésére, a szeplőktől, szemölcsöktől, kinövésektől egészen a bőrkeményedésig. Célzottan működnek, mivel csak közvetlenül a nem kívánt területre/jelre ragasztja.

   

  Egyszerű használni – ragassza fel a tapaszt a jelre, és hagyja rajta 12 órán keresztül!

   

  A tapaszokat biztonságos és higiénikus bőrre történő felvitelre tervezték, ezért csak tiszta bőrre ragassza fel. Legfeljebb 12 órán keresztül lehet felragasztva egy tapasz a jelen, majd ha szükséges, helyezzen fel újat, de soha ne használjon 2 tapasznál többet 24 órán belül.

 • Használat

  Használat:

  1. Nyissa ki a tapaszt tartalmazó fóliazacskót.
  2. Óvatosan húzzon le egy tapaszt a mellékelt műanyag jelölő segítségével.
  3. Helyezze fel a tapaszt közvetlenül a kívánt területre/jelre.
  4. Ezután húzza le a műanyag markert úgy, hogy csak a tapasz maradjon a bőrön.
  5. Hagyja rajta a tapaszt 12 órán keresztül.
  6. 12 óránként helyezzen fel 1 tapaszt a bőr területére/jelére.


  A tapasz nappal vagy éjszaka is viselhető, attól függően, hogy melyik szimpatikusabb jobban. Használja minden nap, de ne használjon 2 tapasznál többet 24 órán belül.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Acrylates Copolymer, Aqua (Water), Thuja Orientalis Leaf Extract, Polysorbate 20, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Oil, Linalool, Limonene, Eugenol, Citral, Citronellol, Geraniol.

  Tartalom: 30 tapasz

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Csak külsőleg használható. Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Hagyja abba a termék használatát, ha nemkívánatos reakció, mellékhatás, vagy túlérzékenység lép fel. Ne alkalmazzon 2 tapasznál többet 24 órán belül. Csak lokális használatra. Ha egészségügyi problémák miatt kezelik vagy gyógyszert szed, használat előtt konzultáljon orvosával. Ne alkalmazza irritált vagy sérült bőrre. Ha irritáció lép fel, hagyja abba a termék használatát.