MASZKOK FELNŐTTEKNEK
FFP2 védőmaszkok
-3%
 • egyszeri használatra
 • 5 rétegű maszkok
 • véd a részecskéktől
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 75 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
 • A termékről

  FFP2 eldobható védőmaszkok - rózsaszín színben.

   

  A maszkok a mindennapi életünk részévé váltak. Használatuk különösen fontos beltérben, vagy amikor az ajánlott biztonsági távolságot nem lehet betartani.

  Az FFP2 védőmaszkok eltakarják az orrot és a szájat, és ezáltal csökkentik a viselőjének köhögés, tüsszögés, beszéd és légzés során keletkező nyálcseppek terjedését, amelyek megakadályozhatják, hogy ezek a cseppek eljussanak más emberekhez vagy tárgyakhoz a közelben. Ugyanakkor a maszk megvédi a felhasználót az aeroszolok, cseppek és apró kemény részecskék belélegzésétől.

  A csomag 10 darab külön-külön csomagolású maszk mellett rögzítőt is tartalmaz, így különösen hosszú távú használat esetén sokkal kényelmesebb lesz a viselés.

  Tudta-e, hogy átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcunkat? A félarcos maszk viselése védelmet nyújt az arc mosatlan kézzel történő akaratlan és tudat alatti érintése során is.

   

  Félarcos maszkok 5 rétegből a hatékony szűréshez.

   

  A termék az (EU) 2016/425 rendelet szerinti egyéni védőeszköz, illetve az EN149:2001+A1:2009 harmonizált európai szabvány szerint (légzésvédők - félarcos maszk a részecskék elleni védelemhez).

  Ez a szabvány a maszkszűrők 3 hatékonysági osztályát határozza meg. A hatékonyságot a szűrés sebessége, valamint a szélek körüli szivárgás mértéke alapján értékelik.

  Az IPOS-Medical márkájú védőmaszkok az FFP2 osztályba tartoznak, ≥95% szűrési hatékonysággal. Az “NR” (non reusable) jelöléssel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy egyszeri használatra (maximum 8 óra viselés) készült, és nem szabad újra felhasználni.

   

  EU megfelelőségi nyilatkozat:

   

  Használati utasítás:

 • Használat

  Használat előtt ellenőrizze, hogy a félarcos szűrőmaszkon, beleértve az összes komponenst, nincsenek lyukak, szakadások vagy egyéb sérülések. Ha sérülést észlel, NE HASZNÁLJA A MASZKOT, és vegyen ki a csomagolásból egy újat. Mielőtt belépne egy fertőzött területre, győződjön meg arról, hogy a maszk alkalmas-e az ilyen környezetre.

   

  Használati utasítás:

  1. A maszk felhelyezése előtt alaposan mossa meg és fertőtlenítse a kezét.

  2. Nyújtsa ki a maszkot, és fordítsa el úgy, hogy az orra illeszthető drótkapocs a maszk tetején legyen.

  3. Húzza meg a fülpántokat, és helyezze a maszk alsó részét az állkapcsra, hogy eltakarja az orrot és a szájat.

  4. Rögzítse a fülpántokat a fülekhez és állítsa be úgy, hogy a maszk mindkét oldalon egyenletesen illeszkedjen.

  5. Kívánság szerint használhatja a mellékelt állítható rögzítést a fülek tehermentesítésére.

  6. Nyomja le ujjaival az orra illeszthető drótkapocsot (kezdje középen, és folytassa az arc oldala felé), és nyomja le / formázza, amíg a drótkapocsot tökéletesen nem illeszkedik az orr formájához.

  7. Végezzen illeszkedési tesztet: óvatosan fedje le a maszkot mindkét kezével anélkül, hogy elmozdítaná. Lélegezzen ki erősen. Ha úgy érzi, hogy a levegő szivárog az orr területén, állítsa be újra az orrcsipeszt, és ismételje meg az illeszkedési tesztet. Ha levegő szökik ki a maszk oldalain, állítsa be újra a fülszalagot és ismételje meg az illeszkedési tesztet. A maszk csak akkor hatékony, ha megfelelően van felhelyezve.

 • Összetevők

  Összetétel: erősen strapabíró, nem szőtt szövet (külső réteg), magas szűrőképességű meltblown szövet mikroszálakkal (első középső réteg), magas szűrőképességű meltblown szövet (második középső réteg), magas szűrésű spunbond szövet mikroszálakkal (harmadik középső réteg), bőrbarát spunbond szövet mikrofilamentumokkal (belső réteg).

  Tartalma: 10 darab külön-külön csomagolt maszk, 1 db rögzítő a fülek tehermentesítésére

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Ne helyezzen a maszkba zsebkendőt, törölközőt stb. Ne használja, ha a maszk belseje szennyezett. Ne mossa ki a maszkot. Ne nyomja össze és ne sértse meg a maszkot. Ne érintse meg a maszkot viselése közben. Egyszeri használatra szánt (NR - non reusable). A termék kizárólag a felhasználó védelmére szolgál a szilárd és nem illékony folyékony részecskéktől.

  Tárolás: Hagyja a maszkot az eredeti csomagolásában, és ne nyissa ki, amíg fel nem használja. Napfénytől és szennyeződéstől távol tartandó. Hőmérséklethatár - Tárolja -20°C és 40°C között. Felső páratartalom határérték - Legfeljebb 80% páratartalom mellett tárolandó.