Chat with us, powered by LiveChat
MASZKOK FELNŐTTEKNEK
FFP2 védőmaszkok
 • egyszeri használatra
 • 5 rétegű maszkok
 • véd a részecskéktől
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 71 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  FFP2 eldobható védőmaszkok - szürke színben.

   

  A maszkok a mindennapi életünk részévé váltak. Használatuk különösen fontos beltérben, vagy amikor az ajánlott biztonsági távolságot nem lehet betartani.

  Az FFP2 védőmaszkok eltakarják az orrot és a szájat és így csökkentik a felhasználó köhögéskor, tüsszögéskor, beszédkor, sőt légzéskor fellépő nyálcseppek terjedését, ami megakadályozhatja, hogy ezek a cseppek más emberekhez, ill. tárgyak a közelben. Ugyanakkor a maszk megvédi a felhasználót az aeroszolok, cseppek és apró szilárd részecskék belélegzésétől.

  A csomag 10 darab külön-külön csomagolású maszk mellett rögzítőt is tartalmaz, így különösen hosszú távú használat esetén sokkal kényelmesebb lesz a viselés.

  Tudta-e, hogy átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcunkat? A félarcos maszk viselése védelmet nyújt az arc mosatlan kézzel történő akaratlan és tudat alatti érintése során is.

   

  5 rétegű félarcos maszkok ≥95%-os szűrési hatékonysággal.

   

  A termék az (EU) 2016/425 rendelet szerinti egyéni védőeszköz, illetve az EN149:2001+A1:2009 harmonizált európai szabvány szerint (légzésvédők - maszk a részecskék elleni védelemhez).

  Ez a szabvány a maszkszűrők 3 hatékonysági osztályát határozza meg. A hatékonyságot a szűrés sebessége, valamint a szélek körüli szivárgás mértéke alapján értékelik.

  Az IPOS-Medical márkájú védőmaszkok az FFP2 osztályba tartoznak, ≥95% szűrési hatékonysággal. Az “NR” (non reusable) jelöléssel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy egyszeri használatra (maximum 8 óra viselés) készült, és nem szabad újra felhasználni.

   

  EU megfelelőségi nyilatkozat:

   

  Használati utasítás:

 • Használat

  Használat előtt ellenőrizze, hogy a félarcos szűrőmaszkon, beleértve az összes komponenst, nincsenek lyukak, szakadások vagy egyéb sérülések. Ha sérülést észlel, NE HASZNÁLJA A MASZKOT, és vegyen ki a csomagolásból egy újat. Mielőtt belépne egy fertőzött területre, győződjön meg arról, hogy a maszk alkalmas-e az ilyen környezetre.

   

  Használati utasítás:

  1. A maszk felhelyezése előtt alaposan mossa meg és fertőtlenítse a kezét.

  2. Nyújtsa ki a maszkot, és fordítsa el úgy, hogy az orra illeszthető drótkapocs a maszk tetején legyen.

  3. Húzza meg a fülpántokat, és helyezze a maszk alsó részét az állkapcsra, hogy eltakarja az orrot és a szájat.

  4. Rögzítse a fülpántokat a fülekhez és állítsa be úgy, hogy a maszk mindkét oldalon egyenletesen illeszkedjen.

  5. Kívánság szerint használhatja a mellékelt állítható rögzítést a fülek tehermentesítésére.

  6. Nyomja le ujjaival az orra illeszthető drótkapocsot (kezdje középen, és folytassa az arc oldala felé), és nyomja le / formázza, amíg a drótkapocsot tökéletesen nem illeszkedik az orr formájához.

  7. Végezzen illeszkedési tesztet: óvatosan fedje le a maszkot mindkét kezével anélkül, hogy elmozdítaná. Lélegezzen ki erősen. Ha úgy érzi, hogy a levegő szivárog az orr területén, állítsa be újra az orrcsipeszt, és ismételje meg az illeszkedési tesztet. Ha levegő szökik ki a maszk oldalain, állítsa be újra a fülszalagot és ismételje meg az illeszkedési tesztet. A maszk csak akkor hatékony, ha megfelelően van felhelyezve.

 • Összetevők

  Összetétel: erősen strapabíró, nem szőtt szövet (külső réteg), magas szűrőképességű meltblown szövet mikroszálakkal (első középső réteg), magas szűrőképességű meltblown szövet (második középső réteg), magas szűrésű spunbond szövet mikroszálakkal (harmadik középső réteg), bőrbarát spunbond szövet mikrofilamentumokkal (belső réteg).

  Tartalma: 10 darab külön-külön csomagolt maszk, 1 db rögzítő a fülek tehermentesítésére

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Ne helyezzen a maszkba zsebkendőt, törölközőt stb. Ne használja, ha a maszk belseje szennyezett. Ne mossa ki a maszkot. Ne nyomja össze és ne sértse meg a maszkot. Ne érintse meg a maszkot viselése közben. Egyszeri használatra szánt (NR - non reusable). A termék kizárólag a felhasználó védelmére szolgál a szilárd és nem illékony folyékony részecskéktől.

  Tárolás: Hagyja a maszkot az eredeti csomagolásában, és ne nyissa ki, amíg fel nem használja. Napfénytől és szennyeződéstől távol tartandó. Hőmérséklethatár - Tárolja -20°C és 40°C között. Felső páratartalom határérték - Legfeljebb 80% páratartalom mellett tárolandó.