LÁBÁPOLÁS
Gombásodás elleni gél
 • teafaolajjal
 • lábakon és kezeken alkalmazható
 • fertőtlenítő hatás
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.03.31.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 153 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
 • A termékről

  Gombásodást megelőző gél – antibakteriális tulajdonságokkal.

   

  A körömgombák gyakori előfordulása miatt még alaposabban kell ügyelnünk a megfelelő kéz- és lábhigéniára. Különösen azoknál fordulnak elő, akik gyakran mezítláb járnak nyilvános és nedves helyeken, vagy zárt és szoros cipőt viselnek.

  A gombásodás elleni gél speciálisan a lábon és a kézen előforduló gombás fertőzések megelőzésére kifejlesztett termék. Gátolja a mikrobák növekedését és szaporodását, ezért tökéletesen alkalmas az állapot enyhítésére. Ideális azok számára, akik gyakran tartózkodnak olyan környezetben, ahol gyakoriak a gombás fertőzések (pl. uszoda, edzőterem).

   

  Szabaduljon meg a bosszantó gombáktól rendkívül hatékony összetevőkkel.

   

  A gélt a benne rejlő gondosan kiválasztott összetevők teszik rendkívül hatékonnyá:

  • a teafaolaj azaz tea tree oil antibakteriális, antiszeptikus és fertőtlenítő tulajdonságairól ismert,
  • a fűzfakéreg, amelyet Európában és Kínában évszázadok óta használnak nyugtató hatásai miatt, és
  • a karbamid (urea), egy szerves vegyület, amely természetesen megtalálható bőrünkben, és erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

   

  Az összetevők együttesen hatnak, és megváltoztatják az adott terület pH-értéket, így a gombák számára kedvezőtlen környezetet teremtenek a növekedéshez. Az összetevők egy védőfilmet hoznak létre, amely segít megakadályozni, hogy a fertőzés átterjedjen a többi körömre.

   

  A gél toll alakú applikátorral, ami megkönnyíti a használatát!

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Tisztítsa meg a körmöt, és ha szükséges, távolítsa el a lakk maradványait. Vigye fel a gélt a tollal a köröm teljes felületére és a perem alsó részére. Naponta 2 alkalommal (reggel és este) használja. Hagyja megszáradni a körmöt anélkül, hogy letakarná. Az alkalmazás után legalább egy órán át ne nedvesítse be. Az optimális eredmény érdekében legalább 3 hónapig használja. A használatot a köröm teljes helyreállításáig ajánlott folytatni. Használat után óvatosan zárja le a tubust, hogy megakadályozza a gél elpárolgását.

 • Összetevők

  Nettó mennyiség: 7 mL

  Olaszországban gyártott.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Tárolja szorosan lezárva. Szembe jutás esetén néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel. Ha lencséket visel, vegye ki őket, és folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén mossa le szappannal és bő vízzel öblítse le. A termék felnőtteknek készült. Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrön. Külső használatra. Gyúlékony. Lenyelve ártalmas.