MASZKOK FELNŐTTEKNEK
FFP2 védőmaszkok, fekete
-38%
 • szűrő arcvédő maszk
 • egyszeri használatra 
 • védelem a részecskékkel szemben
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 106 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  FFP2 eldobható védőmaszkok - fekete színben.

   

  A maszkok mindennapi életünk részévé váltak. Használatuk különösen fontos beltérben, vagy amikor az ajánlott biztonsági távolságot nem lehet betartani.

  Az FFP2 védőmaszkok eltakarják az orrot és a szájat és így csökkentik a használó köhögés, tüsszögés, beszéd, sőt légzés által okozott nyálcseppek terjedését, ami megakadályozhatja, hogy ezek a cseppek más emberekhez, ill. tárgyak közelébe jussanak. Ugyanakkor a maszk megvédi a felhasználót az aeroszolok, cseppek és apró szilárd részecskék belélegzésétől.

  A maszkokhoz praktikus rögzítések is tartoznak, amelyek a fül tehermentesítésére szolgálnak, így különösen hosszú távú használat esetén sokkal kényelmesebb lesz viselni.

  Tudtad, hogy átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcunkat? A arcmaszk viselése megóv az arc mosatlan kézzel történő akaratlan és tudat alatti érintésétől is.

   

  Feltétekkel ellátott maszkok, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak viselés közben.

   

  A termék az (EU) 2016/425 rendelet szerinti egyéni védőeszköz ill az EN 149: 2001 + A1: 2009 harmonizált európai szabvány szerint (légzésvédők - maszk a részecskék elleni védelemhez).

  Ez a szabvány a maszkszűrők 3 hatékonysági osztályát határozza meg. A hatékonyságot a szűrés sebessége, valamint a szélek körüli szivárgás mértéke alapján értékelik.

  A Dongmeng márkájú arcmaszkok az FFP2 osztályba tartoznak, ≥94% szűrési hatékonysággal. Ezenkívül „NR” (non reusable) jelzéssel is ellátták, ami azt jelenti, hogy egyszeri használatra (maximum 8 óra viselés) készült, és nem szabad újra felhasználni.

   

  EU megfelelőségi nyilatkozati:

   

  Használati utmutató:

 • Használat

  HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

  1. Nyissa ki a maszkot a fülre rögzíthető gumik széthúzásával.

  2. Helyezze a maszkot az álla alá úgy, hogy a drótkapocs felfelé nézzen. Tűzze a fülgumikat a fülek mögé.

  3. Nyomja a drótkapcsot az orrhoz úgy, hogy igazodjon az orr alakjához az optimális illeszkedés és szigetelés érdekében.

  4. Ellenőrizze, hogy a maszk megfelelően van-e felszerelve. Fedje le a maszkot mindkét kezével, és lélegezzen ki erőteljesen. Ha az orrcsipeszből levegő szivárog, újra szerelje fel (erősebbre kell szorítani). Ha a maszk helyén levegő szivárog, állítsa be a fülgumikat, hogy a maszk jobban illeszkedjen az arcformájához. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg a maszk megfelelően nem illeszkedik.

   

  MEGJEGYZÉS: A maszkot csak a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ szerint szabad alkalmazni, mivel csak így érhető el a kívánt hatás. A maszkot ki kell cserélni, ha a légzés nehézzé válik, ha a maszk megsérült vagy úgy deformálódott, hogy az optimális záródás már nem biztosított.

 • Összetevők

  Típus: LK-088-1

  Összetevők: 42,1% PP – nem szőtt anyagok, 31,6% PP – »melt-blown« szövet, 26,3% "hot air" pamut.

  Tartalom: 20 maszk

  Kínában gyártott.

 • Figyelmeztetés

  FIGYELMEZTETÉSEK: Az utasítások vagy korlátozások be nem tartása csökkentheti a maszk hatékonyságát, és sérülést vagy akár halált is okozhat. A gondosan kiválasztott maszk elengedhetetlen az egészség védelme érdekében. A maszk használata előtt ellenőrizze a megfelelő helyen, hogy a maszk megfelel-e a meghatározott védőhatással való használat követelményeinek. A maszk nem szolgáltat oxigént, így használata a környező légkör függvénye. Csak megfelelően szellőztetett helyiségekben használja. Ne használja, ha a környezet oxigéntartalma 17%-nál kevesebb (oxigénhiány). Ne használja a maszkot robbanásveszélyes légkörben. Ez a termék nem véd a gázok és gőzök ellen. A maszkot tilos használni ott, ahol a káros anyagok koncentrációja közvetlen veszélyt jelent az egészségre vagy az életre. Azonnal hagyja el a munkaterületet, ha a) légzési nehézségei vannak, b) szédül vagy fáradtnak érzi magát. A szakáll, az arcszőrzet, a haj és a különleges arcformák befolyásolhatják a maszk hatékonyságát. A maszkot nem szabad megváltoztatni vagy módosítani. A maszk csak egyszeri használatra tervezett. Karbantartásra nincs szükség. Használat után megfelelő módon dobja ki. A maszk egy személy általi használatra tervezett, ellenkező esetben nem zárható ki a mikroorganizmusok, vírusok vagy más biológiai anyagok átvitele. A maszkokat használatig a védőcsomagolásban, közvetlen napfénytől védve tárolja.

  Egyszeri használatra. Olvassa el a gyártó tájékoztatóját! Használat után dobja ki. -20°C és 30°C közötti hőmérsékleten tárolja. Legfeljebb 80%-os páratartalom mellett tárolja.