Chat with us, powered by LiveChat
MASZKOK GYEREKEKNEK
Gyerek maszkok, IIR típusú
 • 3 rétegű
 • ≥99%-os szűrési hatékonyság
 • nagy csomagolás
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 203 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Gyerek arcmaszkok nagy csomagolásban - 50 maszk!

   

  Az arcmaszkok gyerekek számára készültek, használata egyszerű és kényelmes. A maszkok tökéletesen illeszkednek a gyerekek arcához, és mindennapi viseletre tervezték.

  Az arcmaszkok arra szolgálnak, hogy megvédjék a környezetet a felhasználó nyálcseppjeitől. Ezenkívül a maszk megakadályozza, hogy a kezek hozzáérjenek az arc fedett részéhez (száj és orr). Az IIR típusú maszkok 3 rétegű anyagból készülnek, amely könnyű légzést tesz lehetővé.

   

  Az indián motívumos gyerek maszkok nagyszerű választás a kicsik számára.

   

  Az IIR típusú gyerek maszkok előnyei:

  • ≥99%-os bakteriális szűrési hatékonyságot (BFE) biztosít,
  • nem nehezíti a légzést,
  • megakadályozza az arc tudatalatti érintését (átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcot),
  • egyszeri használatra készültek,
  • könnyű használatot és kényelmes viseletet tesz lehetővé,
  • az UNI EN 14683:2019. CE. szabvány szerint készült IIR típusú sebészeti maszkok. 
 • Használat

  Használati útmutató:

  1. Először is alaposan mosson kezet szappannal és vízzel, vagy fertőtlenítse alkoholos kéztisztítóval.

  2. Fordítsa el a maszkot úgy, hogy a beépített fémhuzal felül legyen. Győződjön meg arról, hogy a fehér oldal befelé néz.

  3. Rögzítse a szalagokat a fülekhez, és nyomja a beépített fémhuzalt szorosan az orrhoz, hogy a maszk illeszkedjen az archoz.

  4. Tartsa a maszkot az orrán, az alsó részét pedig húzza az állára.

   

  A maszk eltávolítása: Jól megmosott kézzel fogja meg a rugalmas szalagot és vegye le a maszkot. A maszkot megfelelően dobja ki. Ezután ismét mosson kezet meleg vízzel, vagy használjon alkoholos kéztisztítót.

 • Összetevők

  Összetétel: külső réteg tnt spunbold 100% polipropilén, középső réteg tnt olvasztva fújt 100% polipropilén, belső réteg tnt spunbold 100% polipropilén.

  Tartalma: 50 maszk (5 külön csomagolt zacskó, amely 10 maszkot tartalmaz).

  Mérete: 14,5 cm x 9,5 cm.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Használat előtt olvassa el az útmutatót. Az IIR típusú arcmaszkok elsősorban a műtőben vagy más, hasonló követelményeket támasztó egészségügyi tevékenységet végző egészségügyi szakemberek számára készültek. Csak jól szellőző helyen használható, amely nem tartalmaz veszélyes gázokat. A megfelelő működéshez a maszkot megfelelően kell felhelyezni. Ne használja, amennyiben az arcszőrzet (bajusz, szakáll) megakadályozza, hogy a maszk tökéletesen illeszkedjen. Ne használja, ha légzési nehézségei vannak, vagy ha rosszul érzi magát. Ne módosítsa a terméket, és ne használja, ha a csomagolás sérült. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Allergiás reakciók nem bizonyítottak, de bőr intolerancia esetén vegye le a maszkot és forduljon orvoshoz. A maszkot a hulladékok szétválasztására vonatkozó szabályok szerint ártalmatlanítsa. Hűvös és száraz helyen, legfeljebb 40°C-on, közvetlen napfénytől, UV-sugárzástól és fluoreszkáló fénytől védve tárolandó.