TESZTEK
Ovulációs teszt, 5 teszcsík
 • 99% pontosság
 • gyors tesztelés
 • 5 tesztcsík
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.12.08.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 85 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
HETI AKCIÓ - Használja ki a 17% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
 • A termékről

  Ovulációs teszt - Ellenőrizze a termékeny napjait, és határozza meg az optimális időt a fogamzásra.

   

  A Kiwu Wuki ovulációs teszt egy vizeletteszt csíkkal az ovuláció detektálására. Az ovulációs teszt kimutatja az LH (luteinizáló hormon) jelenlétét a nő vizeletében, és így meghatározza, hogy ovuláció történt-e ill. megjöttek-e a termékeny napok.

  A luteinizáló hormon (LH) a petesejt érésekor szabadul fel a véráramba, ovulációt vált ki, és a petesejtet a petevezetékbe engedi. Ezen a ponton lesz a nő termékeny, mivel közvetlenül az ovuláció előtt a test nagy mennyiségű luteinizáló hormont (LH) termel. A pozitív ovulációs teszt kimutatja az emelkedő LH hormon mennyiségét a vizeletben, ami azt jelenti, hogy az ovuláció a következő két napban következik be.

   

  A tesztcsíkok biztosítják az ovuláció 99%-os pontosságát.

 • Használat

  Használati útmutató:

  1. A tesztcsíkot és a vizeletmintát szobahőmérsékletre kell melegíteni. Ne nyissa fel a tesztcsík csomagolását, amíg nem áll készen a teszt elvégzésére.

  2. Vegye ki a tesztcsíkot a védőcsomagolásból, és ellenőrizze, hogy nem érintkezik-e nedvességgel.

  3. Merítse a tesztcsíkot a vizeletmintába a nyíl irányában a MAX jelig 20 másodpercig (de legalább 15 másodpercig). Ezután helyezze a csíkot egy nem nedvszívó, tiszta felületre. Ha a vizelettel mártott csík nem haladja meg a MAX jelölést, akkor a mintában is maradhat. Minden mintához használjon új ovulációs tesztet.

  4. Várja meg, amíg a rózsaszín vonal megjelenik a szalagon. Az eredmény gyors megjelenése az LH hormon mennyiségétől függ a vizeletben, akár 60 másodperc is lehet. Mindenesetre 5-10 percig kell várnia az eredményre. Az ovulációs teszt nem értékelhető több mint 10 perc elteltével. 

   

  Az ovulációs teszt eredményeinek értékelése:

  Pozitív eredmény (OVULÁCIÓ): 2 vonal látható, a tesztvonal azonos vagy sötétebb színű, mint a kontroll vonal.

  Negatív eredmény (nincs ovuláció): Csak a kontroll vonal látható vagy 2 vonal látható, de a tesztvonal világosabb, mint a kontroll vonal.

  Érvénytelen eredmény (érvénytelen teszt): A kontroll vonal nem jelenik meg.

 • Összetevők

  Tartalom: 5 eldobható teszt.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Vizeletmintás teszt otthoni felhasználásra. Használat után dobja el a tesztcsíkot. Gyermekektől elzárva, száraz környezetben, 4°C és 30°C között tárolandó. A lejárati idő után ne használja fel. Ne használja a tesztcsíkokat sérült védőcsomagolás esetén. Közvetlenül használat előtt nyissa ki a védőcsomagolást.

  Az ECO tesztcsíkok CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek.