MÁJ
Pitypang kivonat
22-45 adag
|
1-2 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • xilit édesítőszerrel
 • májra és gyomorra
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.01.01.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 146 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  Pitypang kapszulában a máj és a gyomor támogatására.

   

  A pitypang (Taraxacum officinale Weber) egy évelő növény, amely főként az északi félteke mérsékelten meleg részein nő. A virágzás április végén és május elején kezdődik. Ekkor jellegzetes sárga virág nő ki, amely majd bolyhos virággá válzotik.

  A pitypang nagyon hasznos növény, mivel az egész növényt többféle célra felhasználhatjuk. A pitypang gyökerét, leveleit és virágát különféle teák, tinktúrák és étrend-kiegészítők készítésére használják. A pitypang leveleit főként gasztronómiában használják, és jellegzetes keserű ízűek.

  A kapszulák a pitypang föld feletti részének száraz kivonatát tartalmazzák, amely 2% flavonoidra standardizált. A flavonoidok olyan anyagok, amelyek a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók, és jellegzetes színeket adnak neki. Aktív összetevőként kulcsfontosságú és számos pozitív hatással bír.

   

  A pitypang kivonat 2% flavonoidra standardizált.

   

  A pitypang hozzájárul a máj és a gyomor normál működéséhez, mivel hozzájárul a bélrendszer működéséhez és segíti a gyomor fiziológiás sav-bázis egyensúlyát.

   

  Kapszulák innovatív mikrogranulátummal* a nagyobb hatékonyság érdekében.

  *A mikrogranulátumok legfeljebb 1 mm átmérőjű köröcskék, amelyek szabványosított természetes növényi kivonatokat tartalmaznak. Galenikus üzemben innovatív technológiával készülnek, és gondoskodnak a nagyobb hatékonyságról, valamint a hatóanyagok szabályozott felszabadulásáról a szervezetben.

   

  Neovital Health márkájú Pitypang kapszula fő előnyei:

  • a máj, a gyomor és a bélrendszer természetes támogatása,
  • hatékony és stabil kivonatkoncentrációt fenntartó mikrogranulátumok, és
  • szabályozott hatóanyag-felszabadulást a szervezetben, és ezáltal javítja a biohasznosulást.
 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula.

 • Összetevők
    1 kapszula
  Pitypang kivonat 200 mg

   

  Összetevők: a pitypang föld feletti részének száraz kivonata (Taraxacum officinale Weber, 2% flavonoidra standardizálva), cellulóz (tömegnövelő), pullulán (kapszula növényi burok), sellak (bevonószer), xilit (édesítőszer), talkum (tapadásgátló).

  Tartalom: 45 kapszula

  Nettó mennyiség: 21,33 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Édesítőszert tartalmaz. A túlzott fogyasztás hashajtó hatású lehet. Száraz és hűvös helyen tárolandó.