Chat with us, powered by LiveChat
NEMI ÉLET ÉS TERMÉKENYSÉG
Férfi termékenységi teszt
 • diszkrét teszt
 • spermium szám teszt
 • termékenységi önvizsgálat
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 236 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Spermaszám teszt otthoni használatra - kényelmes és diszkrét.

   

  A meddőség a fogamzóképes korú párok kb. 10–15%-nál jelentkezik, az esetek 40–50%-nál a meddőség spermaproblémák miatt fordul elő. A férfiak termékenységi tesztje lehetővé teszi annak meghatározását, hogy a mintában lévő spermamennyiség normális-e, vagy alacsonyabb a szokásosnál. A normál spermamennyiséggel nagyobb az esély a megtermékenyítésre ill. a fogamzásra.

  Az Egészségügyi Világszervezet szerint egy átlagos egészséges ember 1 milliliterének magömlésének (spermájának) 20 000 000 ondósejtet kell tartalmaznia. Az egyedi Kiwu Wuki férfi termékenységi teszt lehetővé teszi, hogy gyorsan és diszkréten ellenőrizzük, hogy a spermakoncentrációja egyenlő-e vagy kevesebb-e, vagy meghaladja-e 20 millió spermiumot milliliterben.

  A teszt célja az ondósejtek számának kvalitatív meghatározása az ejakulátumban, ami azt jelenti, hogy a teszt meghatározza, hogy a spermiumok száma elég magas-e a megtermékenyítéshez női ovuláció esetén. Alacsony spermiumszám mellett a megtermékenyítés kevésbé valószínű

   

  A Kiwu Wuki férfi termékenységi teszt célja, hogy megvizsgálja a spermiuk mennyiségét (számát) a spermában.

   

  A pozitív eredmény a spermiumszámot illetően jó jel, de ez még nem bizonyítja a termékenységet. Az alacsony spermiumszám a megtermékenyítési problémák egyik leggyakoribb oka, de a meddőségnek sok más oka is van, például. a spermiumok motilitása, minősége vagy alakja. A sperma minőségét erősen befolyásolja fizikai és mentális állapotunk, stressz, étrend, láz, életmód megváltozása, dohányzás stb.

  A negatív eredmény nem feltétlenül jelenti a rossz hírt, mivel időt takarít meg, amikor egy gyermeket hosszú ideje próbál megtervezni hatástalan módon, és nem dönt a kezelésről. Negatív eredmény esetén javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, aki tanácsot ad a sperma mennyiségének és minőségének javításáról. Azt is javasoljuk, hogy szedje a BlueFertilt a sperma minőségének, termékenységének és hatékonyságának javítása érdekében.

  A spermaminőség-ellenőrző készlet (kolorimetrikus módszer) tartalmaz egy speciális üvegszálas membránt, amelynek nagy abszorpciós képessége és a pórusméret kisebb, mint 0,5 mikron, amely a sperma szűrésére szolgál. A spermiumok elakadnak a membrán első rétegén. A színjelző folyadék gyorsan elszínezi a spermat és minél sötétebb a szín, annál nagyobb a sperma szám a membránszűrőn. A tesztkazetta referencia színének összehasonlításával (B doboz) meg fogja határozni, hogy a minta színe (A doboz) világosabb, azonos vagy sötétebb-e.

 • Használat

  Használati utasítás: Részletesebb utasításokat és a teszt alkalmazásának pontos módját a csomag tartalmazza.

  Fontos: A vizsgálat megkezdése előtt fontos a szexuális tevékenység leállítása 3–7 napra, mivel ez biztosítja, hogy a sperma mennyisége és minősége elég magas legyen, és a teszt pontosan kimutatja a spermiumok számát. Ha úgy dönt, hogy tesztel, maszturbálás során ügyeljen arra, hogy a spermát közvetlenül a gyűjtőedénybe tárolja.

 • Összetevők

  Tartalom: tesztkazetta, csepegtető, kék festékpalack, rózsaszínű oldat palack, kis edény, használati utasítás.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Használat előtt olvassa el a használati utasításokat. Száraz helyen, 2-30°C hőmérsékleten tárolandó. Tartsa távol gyermekektől. A kék festéket nem fogyasztásra szánják. Mérgező, irritálja a bőrt, a szemét és a légzőrendszert. A szennyeződés elkerülése érdekében kerülje a kék üveg hegyével való érintkezést. A tesztet maximum 20-30°C hőmérsékleten kell elvégezni. A tesztek és edények csak egyszer használatosak, ezért használat után dobja el őket. Óvja a hidegtől. A vizsgálat előtt a férfinak tartózkodnia kell bármilyen szexuális tevékenységtől legalább 3 napig, de legfeljebb 7 napig. A lejárati idő után ne használja fel. A teszt csak egyszer használatos.