Chat with us, powered by LiveChat
ENERGIA ÉS IMMUNDRENDSZER
Szirup köhögésre
12-25 adag
|
5-10 ml naponta
 • gyógyászati kiegészítő
 • gyerekeknek és felnőtteknek
 • citromos ízben
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.04.30.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 113 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  100%-ban természetes összetevőkből készült sziruppal a köhögés elleni győztes küzdelemben.

   

  A szirup célja a köhögés enyhítése és csillapítása, ugyanakkor a torok irritációjának enyhítése. A fiatalok és az idősebbek nélkülözhetetlen társa. Agave szirupot, prebiotikumokat és 5 növény kivonatát tartalmazza.

  Rendkívül egyszerű a használata, mivel az ajánlott mennyiséget egyszerűen a mellékelt mérőpohárral kell kimérni.

   

  Sokoldalú szirup, mivel csillapítja a száraz vagy hurutos köhögést.

  A köhögés fajtájától függ, hogy mennyi nyálkahártya halmozódik fel a légzőrendszerben. Először általában száraz, irritáló köhögés következik be, amelyet nedves vagy reproduktív (hurutos) köhögés követ. A citrom ízű Pediakid szirup mindkét típusra hatásos.

   

  A szirup köhögésre nem tartalmaz glutént, allergéneket, színezékeket, tartósítószereket és mesterséges adalékanyagokat, ezért méginkább alkalmas minden 6 hónaposnál idősebb gyermek számára.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 

  • Gyerekek 6 hónapos kortól 5 éves korig: 5 ml naponta 1-4x. 
  • 5 éves kornál idősebb gyerekek: 10 ml naponta 2-4x, az utolsó adagot alvás előtt.

  Használat előtt rázza fel. Használja a mérőpoharat. Felnőtteknek is alkalmas. Az adagokat kis időközönként adagolhatjuk. 5 ml szirup kevesebb, mint 1 g cukrot tartalmaz (fruktóz-agave-szirup).

 • Összetevők

  Összetevők: prebiotikus akác rost Fibregum® 10%, víz, agave szirup, növényi glicerin 10%, növényi hidroglicerin kivonat (kakkukfű, útifű, közönséges borostyán, muskátli), citromsav, xanthángumi, citrom természetes aromája, olasz szalmagyopár kivonat.

  Nettó mennyiség: 125 ml.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Gyógyászati kiegészítő köhögés (száraz vagy nedves) enyhítésére. Használat előtt gondosan olvassa el az utasításokat. Ha a tünetek több mint 5 napig fennállnak, vagy ha lázas, forduljon orvosához. Ne használja ha allergiás bármely összetevőre vagy torok gyógyítására, hacsak egészségügyi szakember így nem javasolja. Nem alkalmas 6 hónapos gyermekek számára. Hűvös helyen tárolandó. Használja fel a csomagoláson feltüntetett lejárati időig. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és a felbontástól számított 15 napon belül felhasználandó. Tartsa távol gyermekektől.