Chat with us, powered by LiveChat
MASZKOK FELNŐTTEKNEK
FFP2 védőmaszk
 • egyszeri használatra 
 • 4-rétegű maszk
 • védelem a részecskékkel szemben
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 132 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  FFP2 eldobható védőmaszkok - fehér színben.

   

  A maszkok mindennapi életünk részévé váltak. Használatuk különösen fontos beltérben, vagy amikor az ajánlott biztonsági távolságot nem lehet betartani.

  Az FFP2 védőmaszkok eltakarják az orrot és a szájat és így csökkentik a használó köhögés, tüsszögés, beszéd, sőt légzés által okozott nyálcseppek terjedését, ami megakadályozhatja, hogy ezek a cseppek más emberekhez, ill. tárgyak közelébe jussanak. Ugyanakkor a maszk megvédi a felhasználót az aeroszolok, cseppek és apró szilárd részecskék belélegzésétől.

  A maszkokhoz praktikus rögzítések is tartoznak, amelyek a fül tehermentesítésére szolgálnak, így különösen hosszú távú használat esetén sokkal kényelmesebb lesz viselni.

  Tudtad, hogy átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcunkat? A arcmaszk viselése megóv az arc mosatlan kézzel történő akaratlan és tudat alatti érintésétől is.

   

  Feltétekkel ellátott maszkok, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak viselés közben.

   

  A termék az (EU) 2016/425 rendelet szerinti egyéni védőeszköz ill az EN 149: 2001 + A1: 2009 harmonizált európai szabvány szerint (légzésvédők - maszk a részecskék elleni védelemhez).

  Ez a szabvány a maszkszűrők 3 hatékonysági osztályát határozza meg. A hatékonyságot a szűrés sebessége, valamint a szélek körüli szivárgás mértéke alapján értékelik.

  A Dongmeng márkájú arcmaszkok az FFP2 osztályba tartoznak, ≥97% szűrési hatékonysággal. Ezenkívül „NR” (non reusable) jelzéssel is ellátták, ami azt jelenti, hogy egyszeri használatra (maximum 8 óra viselés) készült, és nem szabad újra felhasználni.

   

  EU megfelelőségi nyilatkozati:

   

  Használati utmutató:

 • Használat

  Használat előtt ellenőrizze, hogy a szűrő maszkon, beleértve az összes tartozékot is, nincsenek lyukak, repedések vagy egyéb sérülések. Ha sérülést észlel, NE használja a MASZKOT, hanem használjon újat. Mielőtt belépne egy szennyezett területre, győződjön meg arról, hogy a maszk alkalmas-e az ilyen környezetre.

   

  Használati utasitás: 

  1. A maszk felhelyezése előtt alaposan mossa meg és fertőtlenítse a kezét.

  2. Nyújtsa ki a maszkot, és fordítsa el úgy, hogy az orrmerevítő a maszk tetején legyen.

  3. Húzza meg a fülpántokat, és helyezze a maszk alsó részét az állkapcsára, hogy elfedje az orrot és a száját.

  4. Rögzítse a fülpántokat a fülekhez, és állítsa be úgy, hogy a maszk mindkét oldalon egyenletesen illeszkedjen

  5. Kívánság szerint használhatja a mellékelt állítható hurkos rögzítést a fülek tehermentesítésére 

  6. Nyomja meg ujjaival az orr merevítőt (kezdje középen, és folytassa az arc oldala felé), és nyomja meg / formázza, amíg a merevítő tökéletesen illeszkedik az orr formájához.

  7. Végezze el az illeszkedési tesztet: Óvatosan fedje le a maszkot mindkét kezével anélkül, hogy elmozdítaná. Lélegezz ki erősen a levegőt. Ha úgy érzi, hogy levegő szivárog az orr területén, állítsa be újra az orrmerevítőt, és ismételje meg az illeszkedési tesztet. Ha levegő áramlik ki a maszk oldalain, állítsa be újra a fülpántot, és ismételje meg az illeszkedési tesztet.

 • Összetevők

  Típus: EYTV139110051-17

  Összetevők: nem szőtt anyagok (külső réteg), pamut (első középső réteg), nem szőtt anyagok, PTFE szűrő *, nem szőtt anyagok (3 az 1-ben; második középső réteg), nem szőtt anyagok (belső réteg).

  * Szabadalmaztatott PTFE szűrő nano szűrőmembránnal, 2013107202137 2016102967348 szabadalom, amely több mint 97%-os szűrést biztosít.

  Tartalom: 20 db maszk

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Használat előtt győződjön meg arról, hogy a csomagolás nem sérült. Csak a lejárati dátumig használja. A maszkot megfelelően kell felhelyezni, hogy a célját szolgálja. Cserélje ki a maszkot, ha szükséges. Óvatosan használja allergia esetén. Egyszeri használatra szánt (NR - nem újrafelhasználható). Használat után megfelelően ártalmatlanítsa.

  Használat előtt olvassa el a használati utasítást! A szakszerűtlen használat sérüléseket vagy akár életveszélyes betegségeket is okozhat. A termék kizárólag a felhasználó védelmére szolgál a szilárd és nem illékony folyékony részecskéktől.

  Tárolás: Napfénytől távol tartandó! Hőmérséklethatár - -30°C és 70°C között tárolandó. Felső páratartalom határérték - Legfeljebb 80%-os páratartalom mellett tárolandó.