üres!
A tápiókaliszt egy természetes keményítő, amelyet a manióka (Manihot esculenta), más néven tápióka vagy kasszáva friss gyökereinek préselésével állítanak elő. Ez egy dél-amerikai növény, amely trópusi és szubtrópusi éghajlaton nő.
A manióka éppen a húsos gumói miatt népszerű, amelyeket már az indiánok is felhasználtak liszt és lé előállításához.
Miért minden konyhában nélkülözhetetlen alapanyag a BIO tápióka liszt?
Használata: Alkalmas ételek, például szószok és levesek sűrítésére, vagy desszertek készítésére.
Átlagos tápérték | 100 g-ban |
---|---|
Energia | 1519 kJ / 358 kcal |
Zsír | 0,02 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,01 g |
Szénhidrát | 89 g |
- amelyből cukrok | 3,4 g |
Rost | 0,9 g |
Fehérje | 0,2 g |
Só | <0,01 g |
Összetevők: természetes tápióka keményítő, tanúsított biotermelésből. SI-EKO-002. Mezőgazdaság az EU-n kívül.
Származási hely: Vietnam.
Nettó mennyiség: 200 g
Figyelmeztetés: Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.