Szállítási és fizetési módok

1. Szállítási költségek

Csomagszállítási költségek:

Magyar Posta (MPL): 990 Ft

GLS: 1990 Ft

14.900 Ft feletti vásárlás esetén postaköltség nélkül!

 

2. Szállítási idő

A megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül (elvben a következő munkanapon). Amennyiben a termék nincs raktáron, erről értesítjük.

 

3. A küldés lehetősége

A pénztárnál választhat az alábbi futárszolgálatokon keresztül történő küldésről:

MPL - Magyar posta

GLS futárszolgálat

 

4. A fizetés módja

A megrendelt termékekért többféle módon fizethet (válasszon a megrendelés adatainak megadásakor):

* Készpénzfizetés utánvétel esetén

* Fizetés Banki utalás

* Fizetés Hitelkártyával

* Fizetés Pay-pal rendszerrel

 

Utánvételi fizetés:
A megrendelt árut kifizeti a kézbesítőnek készpénzzel / kártyával, miután ez utóbbi átadja a megrendelt árut Önnek. A szállítási költségeket a megrendelés tartalmazza. A visszaváltási költség további 290 Ft, ami az átutalás költségét képviseli.


Banki utalás:
Ha úgy dönt, hogy banki utalással fizet, akkor a megrendelés teljesítése után az e-mail címre megkapja a tranzakcióhoz szükséges összes utasítást. Az összeget csak online banki szolgáltatások útján lehet kifizetni. A befizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módja az online bankban (OTP Direkt, NetBank, K&H e-bank, DirektNet, ...). Az online bankokon keresztüli fizetési módszer minden bizonnyal a leggyorsabb és legbiztonságosabb, és ezért a legkívánatosabb is.

 

Hitelkártyás fizetés:
Ha hitelkártyával fizet, mind Visa mind Mastercard hitelkártyával fizethet online. A hitelkártyás fizetési mód kiválasztása után megjelenő mezőkbe írja be a hitelképességhez szükséges információkat. 

 

A csomag elfogadásának megtagadása:
A csomag megtagadásának / elfogadásának elmulasztása esetén (ha az ügyfél nem értesít bennünket a későbbi előre nem látható körülményekről), a Be Healthy d.o.o. társaság fenntartja a jogot a felmerült költségek (szállítási költségek, visszaküldési szolgáltatás, csomagolás, törlési eljárás) 4000 Ft összegű felszámítására.

 

Hol találom meg a PayPal számlaszámomat?
A PayPal nem számlaszámot használ, hanem e-mail címet. Fizetési postai címe: [email protected]

 

Megrendelése akkor lesz érvényes, amikor elküldi megrendelését, rendelés esetén a megrendelés elküldésének napján lévő árak érvényesek.

Ha kérdése van a kifizetésekkel kapcsolatban, kérdezzen bátran tőlünk e-mailben, az [email protected] címen vagy a 06 1 808 9238-es számon.