Chat with us, powered by LiveChat
MASZKOK GYEREKEKNEK
Gyerek maszkok, rózsaszínben
 • 3 rétegű
 • fél arcos maszk
 • egyszeri használatra alkalmas
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 30 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Rózsaszín gyerek higiéniai maszkok színes gombákkal.

   

  Gyerek higiéniai maszkok kifejezetten a gyerekek arcára készültek. Aranyos kiskutyás nyomat van rajtuk - ezért a gyerekek szívesen viselik őket. Az eldobható maszkok gyerekek és tanulók számára készültek. Tartós, 3 rétegű anyagból készült, amely:

  • jól illeszkednek a gyerekek arcára,
  • ellenállnak a cseppeknek,
  • nem nehezíti a légzést.

   

  A maszk mérete a gyerekek arcához igazodik. Ez egy fél arcos maszk, amely helyes használat esetén teljesen eltakarja az orrot és a szájat.

   

  Színes maszkok, amelyeket a gyerekek szívesen viselnek majd.

   

  Tudta, hogy átlagosan 4 percenként érintjük meg az arcunkat? A fél arcos maszk viselésével megelőzhető az arc akaratlan és tudat alatti, mosatlan kézzel történő érintése is.

   

  A termék higiéniai maszk, ami azt jelenti, hogy nem minősül egyéni védőfelszerelésnek és orvositechnikai eszköznek. A maszk arra szolgál, hogy megvédje a környezetet a felhasználó nyálcseppjeivel szemben, amelyek megakadályozhatják, hogy ezek a cseppek más emberekhez vagy tárgyakhoz érjenek a közelben. A maszkok a GB/T 32610-2016 szabványnak felenek meg.

 • Használat

  Használat: (1) Először alaposan mosson kezet szappannal és vízzel, vagy fertőtlenítse alkoholos kéztisztítóval. (2) Fordítsa el a maszkot úgy, hogy a fémhuzal felül legyen. Győződjön meg arról, hogy a fehér oldal befelé néz. (3) Rögzítse a szalagokat a fülekhez, és nyomja a beépített fémhuzalt az orrhoz, hogy a maszk szorosan illeszkedjen az archoz. (4) Tartsa a maszkot az orrán, alsó részét húzza az állára.

 • Összetevők

  Összetétel: nem szőtt anyag 69,3%, "melt blown" szövet 30,7%.

  Tartalma: 10 db gyerek maszk

  Mérete: 145 mm x 95 mm

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Ne használja a maszkot oxigénhiány, erősen szennyezett levegő, légzési zavar vagy alvás közben. Asztmában vagy egyéb légúti betegségben szenvedő betegeknél óvatos használat javasolt. Kérjük, helyezze fel megfelelően a maszkot. Ne módosítsa és ne éljen vissza a maszk használatával, mert a helytelen használat súlyos következményekkel járhat. Tárolja sötét és száraz helyen, -20°C és 38°C közötti hőmérsékleten és 80% alatti páratartalom mellett.