Chat with us, powered by LiveChat
LÁBFEJRE
Hallux valgus hüvelykujjvédő S/M
 • orvostechnikai eszköz
 • hallux valgus védő
 • szilikonból
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2026.03.30.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 123 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Hallux valgus bütyökvédő – azonnali megkönnyebbülést nyújt!

   

  A valgus vagy hallux valgus a nagylábujj görbülete a lábközépcsont felé, ami a hüvelykujj ízületi területének megvastagodásaként vagy duzzanataként jelentkezik. Fájdalom kíséri, amely járás közben erősebben jelentkezik. Ez a probléma főként nőknél fordul elő, és sok esetben a hegyes cipő viselése okozza.

   

  Szilikon gélből készül – védelmet nyújt a dörzsölés ellen.

   

  A Hallux valgus hüvelykujjvédő beburkolja és védi a fájdalmas és érzékeny területet. Megelőzi és enyhíti az ízület duzzanata által okozott fájdalmat. Különösen hasznos gyaloglás közben, mivel véd a lábbeli dörzsölődésétől és enyhíti a nyomást. Használatakor azonnali megkönnyebbülést nyújt, még akkor is, ha a duzzanat nagyon kifejezett.

  Puha szilikon gélből készül, amely kellemes tapintású, és ásványi olajat tartalmaz a bőr puhítása érdekében. A szilikonnak köszönhetően a hüvelykujjvédő használat után meleg vízzel leöblíthető, majd újra felhasználható.

   

  A lábujjvédőnek köszönhetően a járás újra kényelmes lesz!

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati javaslatok: Használat előtt meleg lábfürdő ajánlott. Ezután helyezze a lábujjvédő gyűrűt a nagylábujjra. Egy teljes napi használat után legalább 4 órára vegye le. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját. Használat után óvatosan, meleg vízzel és enyhe szappannal mosható. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor teljesen megszáradt, szórja be egy kis testpúderrel.

 • Összetevők

  Tartalom: 1 hallux valgus lábujjvédő, S/M méret.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: 3 hónapnál hosszabb ideig ne alkalmazza folyamatosan, anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ne használja nyálkahártyákon, bepirosodott vagy repedezett bőrön. Cukorbetegség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A terméket óvatosan kezelje és szerelje fel, hogy megakadályozza a gyűrű túlzott terhelés miatti csavarodását. Külső használatra.