LÁBFEJRE
Kalapácsujj korrigáló párna
 • orvostechnikai eszköz
 • anatómiai forma
 • szilikonból
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.10.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 151 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
 • A termékről

  Kalapácsujj korrigáló párna – véd a dörzsöléstől és nyújtja az ujjakat.

   

  A kalapácsujj a lábfej elülső részének gyakori elváltozása, amikor a lábujjakat hajlító és kinyújtó izmok a mozgatóidegek hibás működése miatt elgyengülnek, ami a lábujjcsontok zsugorodásához vezet. Ez általában a második, harmadik és negyedik lábujjízület egyik vagy mindkét ízületének hajlítási deformitásaként jelentkezik.

  A probléma járás közben mutatkozik, mivel a lábujjak nem képesek vállalni a rájuk eső testsúly részét, így a lábfejre ható teher és nyomás egyenlőtlenül oszlik meg járás közben. A kalapácslujjak bőrkeményedést, ujjbegyet, bütyköket, fájdalmat és járási nehézségeket okozhatnak.

   

  Anatómiai formájának köszönhetően támaszt nyújt a lábujjak alatt.

   

  A kalapácsujj korrigáló párna védi és nyújtja a zsugorodott lábujjakat, anatómiai formája pedig kényelmes alátámasztást biztosít a lábujjak alatt. Ugyanakkor megakadályozza a dörzsölődés okozta hólyagok kialakulását. 

  Puha, kellemes tapintású szilikongélből készül, és ásványi olajat tartalmaz a bőr puhítása érdekében. A szilikonnak köszönhetően a párna meleg vízben kimosható, majd újra felhasználható.

   

  Szilikon gél ásványi olajjal a lehető legnagyobb kényelemért járás közben!

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Helyezze a párnát a nagylábujjra és a mutatóujjra, és fordítsa el úgy, hogy a legpuhább része a sarokcsont felé nézzen. Egy teljes napi használat után legalább 4 órára vegye le. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját. Használat után óvatosan, meleg vízzel és enyhe szappannal mosható. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor teljesen megszáradt, szórja be egy kis testpúderrel.

 • Összetevők

  Tartalom: 2 kalapácsujj korrigáló párna (1 pár).

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: 3 hónapnál hosszabb ideig ne alkalmazza folyamatosan, anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ne használja nyálkahártyákon, bepirosodott vagy repedezett bőrön. Cukorbetegség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A terméket óvatosan kezelje és szerelje fel, hogy megakadályozza a gyűrű túlzott terhelés miatti csavarodását. Külső használatra.