EGYÉB
Üveg kulacs
 • modern kivitel
 • minőségi üvegből készült
 • vízhez és egyéb folyadékokhoz alkalmas
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 73 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  Üveg kulacs víznek és egyéb italoknak - minőségi üvegből.

   

  Szervezetünk működése szempontjából rendkívül fontos a rendszeres folyadékbevitel, különösen víz formájában. Mivel a víz a testtömeg mintegy 70%-át teszi ki, és a nap folyamán különböző tényezők hatására folyamatosan ürül ki a szervezetből, ezért fontos, hogy mindig megfelelően hidratáljunk.

  Az, hogy az emberi szervezetnek mennyi folyadékra van szüksége naponta, az életkortól, életmódtól, hőmérséklettől és sok egyéb körülménytől függ. Természetesen mindannyiunknak szüksége van egy szép és kényelmes üveg kulacsra, amely lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen víz.

  A FutuNatura márkájú Üveg kulacs kellemes formájú és megfelelő méretű, így minden kézbe illik. A kulacs biztonságosan zárható csavaros kupakkal.

   

  Üveg kulacs, amely a legjobb barátja és társa lesz.

   

  Az Üveg kulacs más folyadékok, például limonádé, gyümölcslé, tea, tej és egyéb italok tárolására is alkalmas. A kulacs nagy előnye, hogy az italon az üveg nem hagy nemkívánatos ízeket, higiénikusabb a használata és könnyebben tisztítható is.

  Mostantól a FutuNatura márkájú Üveg kulacs minden lépésre elkíséri – iskolába, munkahelyre, sporttevékenységekre, nyaralásokra, kirándulásokra..., egyszóval bárhová, ahol szüksége lehet rá.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az első használat előtt mossa meg. Nem alkalmas folyadékok állandó tárolására. Minden használat után mossa meg a kulacs összes részét. Nem alkalmas mosogatógépben történő mosásra.