Chat with us, powered by LiveChat
LÁBFEJRE
Lábfej párna
 • orvostechnikai eszköz
 • vékony anatómiai forma
 • szilikonból
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2026.09.30.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 137 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Talppárna – dörzsölődés és ujjbegy ellen.

   

  A talppárna védi a lábfej elülső részét a nyomástól és a kopástól. Segít megelőzni a fájdalmat és a hólyagok kialakulását a talpon. Egyedi vékony és anatómiai formájának köszönhetően bármilyen lábbelivel viselhető, mivel minden cipőtípushoz illik.

  Puha, kellemes tapintású szilikongélből készül, és ásványi olajat tartalmaz a bőr puhítása érdekében. A szilikonnak köszönhetően a párna meleg vízben kimosható, majd újra felhasználható.

   

  Puha szilikongél ásványi olajjal a kényelem és a bőrpuhítás érdekében!

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Helyezze a párnát a mellékelt illesztővel a nagylábujj és a mutatóujj közé. A zokni felhúzása után ellenőrizze, hogy a párna a fájdalmas terület alatt van-e, és szükség esetén helyezze át. Egy teljes napi használat után legalább 4 órára vegye le. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját. Használat után óvatosan, meleg vízzel és enyhe szappannal mosható. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor teljesen megszáradt, szórja be egy kis testpúderrel.

 • Összetevők

  Tartalom: 2 védőpárna (1 pár).

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: 3 hónapnál hosszabb ideig ne alkalmazza folyamatosan, anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ne használja nyálkahártyákon, bepirosodott vagy repedezett bőrön. Cukorbetegség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A terméket óvatosan kezelje és szerelje fel, hogy megakadályozza a gyűrű túlzott terhelés miatti csavarodását. Külső használatra.