SZÁJ- ÉS FOGÁPOLÁS
Fogfehérítő gél aktív szénnel
-5%
 • helyettesítő tölrőanyag
 • könnyen kezelhető
 • természetes formula
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 392 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Fogfehérítő gél – új formula aktív szén alapon.

   

  fehér és fényes fogak a magabiztos mosoly alapja, amely mindenkinek jól áll. Különféle (rossz) szokások, mint a dohányzás, kávézás, tea elszínezhetik a fogainkat, ezért fokozottan ügyelnünk kell azok fehérségére.

  A mysmile fogfehérítő gélt az azonos márkájú aktív szénnel rendelkező fogfehérítő készlet helyettesítő töltőanyagaként készült, és önmagában nem használható.

  Formulájában a természetes összetevőkre összpontosít, nátrium-hidrogén-karbonáttal, aktív szénnel és grapefruittal, amelyek biztonságosak a fogakra és az ínyre. Nem tartalmaz peroxidot vagy karbamidot, így nem okoz fájdalmat vagy túlérzékenységet.

   

  Extra töltőanyagok kedvenc fogfehérítő készletéhez.

   

  A csomagban 8 helyettesítő töltőanyag található, így még tovább élvezheti mysmile Fogfehérítő készlet aktív szénnel terméket.

 • Használat

  Használati utasítás: Használjon helyettesítő fogfehérítő gélt a mysmile Fogfehérítő készlet aktív szénnel termékhez.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Glycerine (36%), Propylene Glycol (32%), Deionized Water (23,85%), Sodium Bicarbonate (4%), Sodium Chlorite (2%), Xanthan Gum (1%), Menthol (0,5%), Cocos Nucifera Fruit Extract (0,2%), Activated Charcoal Powder (0,15%), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract (0,1%), Aloe Barbadensis (Aloe Vera)(0,1%), Ananas Comosus (Pineapple) (0,1%).

  Tartalom: 8 x 3 ml

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Ne nyelje le a gélt. Ne nyelje le, és kerülje a bőrrel való érintkezést. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. 18 éven aluliak számára nem alkalmas. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó. Hűtőszekrényben tárolandó a hosszú távú tároláshoz.