BŐR, HAJ, IZMOK, ÉRZÉKSZERVEK
Ezüst kolloid
-4%
 • bőrgyógyászati tonik
 • magas 37 ppm koncentráció
 • kiváló minőségű
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 113 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
TAVASZ – Használja ki a 15% kedvezményt kínálatunk minden termékére.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Ezüst kolloid – tonik. 

   

  Az ezüst kolloid kiváló megoldás az érzékeny és gondokkal küszködő bőr ápolására. Szabályozza a szérum kiválasztását és a zsíros bőr ápolását, ugyanakkor nyugtatja az irritált bőrt és a bőrvörösödést. Folyékony halmazállapota miatt könnyen felvihetjük bőrünkre. Így olyan területeit is ápolhatjuk, amelyek a termék más formájában elérhetetlenek lennének.

  Az ezüst már évezredek óta használatban van. Vidéken a tejbe ezüst érméket helyeztek, a nemes családok ezüst edényekből étkeztek, az érzékeny ételeket pedig ezüst edényekbe zárták, hogy ne romoljon meg olyan gyorsan. Amerikában az általános használatban leginkább 1800 és 1938 között volt a legelterjedtebb.

   

  Ezüst kolloid használatának előnyei:

  • a faggyú szabályozása és tisztítása,
  • csökkenti a zsíros bőr kialakulását,
  • az érzékeny bőrt ápolja és segíti megőrizni a bőr normál állapotát,
  • alkalmas az irritált és kipirosodott bőr ápolására is,
  • gátolja a mitesszerek és pattanások kialakulását.

   

  Táplálja és segíti a bőr normál állapotának megőrzését.

  A hatás tiszta, friss, sérülésmentes és üde színű bőrt eredményez!

   

  Az ezüst kolloid az ezüst és a víz keveréke. A ppm (parts-per-million) szám a tiszta ezüst jelenlétét mondja meg többszörösen desztillált és ionmentesített víz egymillió részecskéjében.

   

  A piacon leggyakrabban a 10-től 25 ppm koncentrációjú termékeket találhatjuk meg. A FutuNatura által forgalmazott Ezüst kolloid termék 37 ppm koncentrációval rendelkezik, valamint minősége rendkívüli, ami használata során gyorsan észrevehető.

 • Használat

  Használati utasítás: Vigyen fel kis mennyiségű tonikot egy vattakorongra, majd gyengéden mossa le bőrét. Használata minden reggel és este ajánlott. Használata előtt alaposan rázzuk fel. Az ezüstre allergiás vagy érzékeny személyek ne használják a terméket. A szem körüli részt hagyjuk ki.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Aqua, Colloidal Silver.

  Lehetségesek természetes üledékek, amelyek ártalmatlanok.

  Nettó mennyiség: 500 ml.

  Az ezüst kolloid 37 ppm tartalma az alábbi jegyzőkönyvben itt olvasható >>

 • Figyelmeztetés

  Tárolás: Ne használja a bőr akut gyulladásos, kezelést igénylő területein, valamint bármely összetevővel szembeni túlérzékenység vagy allergia esetén. Gyermekek elől elzárva, szorosan lezárt csomagolásban, nedvességtől, közvetlen napfénytől és elektromágneses sugárzástól védve tárolandó. Ne tárolja hűtőszekrényben, mikrohullámú sütő vagy TV közelében. Természetes folyamat eredményeként ezüstszemcsék jelenhetnek meg a termékben. A terméknek nem szabad megfagynia. A termékben üledék jelenhet meg, ami nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.

  A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. (A jegyzőkönyv száma: RK/253630/2009 Tanulmány: B-20237/4434/09) A termék nem volt állatokon tesztelve.

Vásárlóink véleménye