üres!
A fűszerek kellemes ízt adnak az ételeknek, és az ájurvédikus konyha szívét jelentik. Az ájurvédában a hat íz és a dosha-k egyensúlyával társulnak. A dosha-k (vata, pitta és kapha) ayurvédikus elvek, amelyeknek nincs megfelelőjük a modern tudományban.
Mustármag ill. mustár a repce vagy mustár növény magja. Lehet sárga (fehér is), barna vagy fekete.
A fekete mustármag enyhén csípős és kissé erősebb ízű, mint a sárga. A főzéskor kezdetben ghee-ben vagy olajban pörköljük meg őket. Használhatja őket különféle ételekhez - zöldségekhez, halhoz és húshoz. Ugyancsak népszerű fűszer a savanyúságok, például elrakott uborka vagy pácok számára.
Összetevők: mustármag* fekete, egész.
Származási hely: India
Nettó mennyiség: 45 g.
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz helyen, fénytől védve tárolandó.