Chat with us, powered by LiveChat
HAJ
Ricinusolaj
-8%
  • hidegen sajtolt, 100%-ban tiszta
  • haj és fejbőr ápolás
  • egészséges bőr megőrzése
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.01.31.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 87 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
  • A termékről

    Prémium minőségű ricinusolaj - minőségi bőr- és hajápolás.

     

    A ricinusolajat a ricinus vagy Jónás fa (Ricinus communis) magjainak hideg sajtolásával nyerik. A növény trópusi és mérsékelt éghajlaton virágzik, és Kelet-Afrikából származik. A ricinusolaj rendkívül értékelt és értékes vegyi alapanyag.

    Alacsony molekulatömege miatt az olaj könnyen behatolhat mélyen a bőrbe, és alkalmas minden bőrtípus ápolására, még az érzékenyekre is.

    Ezt az értékes növényi olajat széles körben használják kozmetikumokban, szappanokban, masszázsolajokban, valamint haj-, köröm- és szempilla termékekben. A ricinusolaj a kozmetikumokban "Castor Oil" néven található meg.

     

    A ricinusolaj felhasználható:

    • a fejbőr masszázsára és hajápolásra,
    • minden bőrtípus ápolására,
    • bőr problémák esetén,
    • külső és mély bőrápolásra,
    • szempilla és szemöldök ápolásra.

     

    A FutuNatura márka 100%-os Ricinusolaja praktikus adagolóval ellátott csomagolásban van, amely lehetővé teszi az egyszerű használatot. Ezenkívül a csomagolás úgy van kialakítva, hogy újratölthető legyen!

     

    A FutuNatura Ricinusolaj ricinusmagok hideg sajtolásával nyert 100%-os természetes növényi olaj.

  • Használat

    Használat: Haj, szempilla és szemöldök számára. Test- és arcbőr ápolására. Vigye fel a kívánt helyre, és gyengéden masszírozza. Mielőtt lemosná néhány órára vagy egy éjszakára rajt hagyhatja a haján.

    Tipp fejbőrön való használat esetén: Vigye fel az olajat az ujjaival közvetlenül a fejbőrre, majd masszírozza be. Ne használja a haj többi részén, különben nehéz lesz lemosni. A hajat ezután műanyag sapkával takarja le, és törülközővel tekerje be. Hagyja az olajat a fejbőrön 15-20 percig vagy egy éjszakán át. Ezután mossa meg a haját a szokásos samponnal. Ismételje meg az eljárást hetente egyszer, 6-8 hétig.

  • Összetevők

    Összetevők (INCI): Ricinus communis seed oil.

    Nettó mennyiség: 300 ml.

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: Kerülje a szembe jutást. Csak külső használatra. Száraz és hűvös helyen, hőforrásoktól védve tárolandó. Felbontás után 12 hónapon belül el kell használni.