Masztika por hozzáadott inulinnal segíti a természetes emésztést.
A masztika (Pistacia Lentiscus) a Földközi-tengeren őshonos örökzöld cserje. Pozitív tulajdonságai miatt már az ősidőkben nagyra becsülték. A görög szigeteken, különösen Híosz (Chios) szigetén ma is rendkívül népszerű a masztika termelése.
A masztikából aromás gyantát nyernek, amelyet masztikának neveznek. Gyakran feldolgozzák olajokká, táplálék-kiegészítő porokká, vagy összetettebb módon - rágógumikhoz, kozmetikumokhoz és élelmiszerekhez.
Chios mastika v prahu, z dodanim inulinom, grške blagovne znamke Art of Nature je odlična izbira za podporo prebavnega sistema, saj mastika prispeva k:
A görög Art of Nature márkájú Híoszi masztika por hozzáadott inulinnal, kiváló választás az emésztőrendszer támogatására, mivel a masztika hozzájárul:
- mikrobiális egyensúlyhoz az emésztőrendszerben,
- az emésztőrendszer működéséhez és
- az emésztési folyamat működéséhez.
A híoszi masztikát egyszerűen joghurtba, gyümölcslébe vagy vízbe is keverheti.
Az inulint a rostok közé sorolják. Nem emésztődik fel és nem szívódik fel a gyomorban, hanem folytatja útját a beleken keresztül. Ma már jótékony hatásai miatt egyre több élelmiszerhez adják, akár cukor- és zsírhelyettesítőként is használható.
A híoszi masztika por jellemzői:
- A termék a masztika és az inulin jól átgondolt kombinációja.
- Vegetáriánusok számára is alkalmas.
- A termék nem tartalmaz glutént.
- A masztika mindenkinek ajánlott, aki szeretné támogatni az emésztését.
A termék étrend-kiegészítő.