Chat with us, powered by LiveChat
LÁBÁPOLÁS
Lábdezodor por formájában
 • kakukkfű kivonat
 • felszívja az izzadságot
 • alumíniummentes
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 71 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Lábdezodor – a friss és illatos lábakért.

   

  A dezodoráló por védi a lábbőrt, és enyhe antiszeptikus és fertőtlenítő hatású. Biztosítja, hogy lábai akkor is ápoltak legyenek, amikor aktív és izzad.

  A lábdezodor alapja a kakukkfű kivonat. A kakukkfű, más néven balzsamfű vagy timián, gyakran használatos fűszerként a konyhában, de teák elkészítésére is alkalmas, ráadásul jótékony hatásai miatt kozmetikumokban is gyakran megtalálható.

   

  A por felszívja a kellemetlen szagokat és az izzadságot – a kellemes illatú lábakért egész nap!

   

  A lábdezodor tökéletes választás:

  • azoknak, akik gyakran és hosszú ideig cipőt viselnek,
  • azoknak, akik izzadnak és fizikailag aktívak,
  • és azoknak is, akik olyan dezodort szeretnének, amely inkább felszívja az izzadságot, mintsem megakadályozza azt.

   

  A dezodor praktikus csomagolásban kapható, így könnyen felvihető a lábra, zoknira vagy akár a cipőre is.

   

  Ideális megoldás a túlzott izzadás és a kellemetlen szagok ellen.

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Reggelente dörzsölje ba a port a lábába, a lábujjak közé, a zokni belsejébe és a cipőbe. Alkalmazás előtt ajánlott alaposan megmosni a lábat.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Talc, Zinc Oxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Zinc Stearate, Parfum, Silica, Thymus Vulgaris Extract, Triclosan, Linalool, Limonene. 

  Nettó mennyiség: 75 g

  Olaszországban gyártott.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Allergiás reakció esetén hagyja abba a használatot. Használat után azonnal zárja le a csomagolást. Hidegtől és hőforrástól távol tárolandó. A felbontástól számított 36 hónapon belül használja fel. Ez az időszak csak akkor érvényes, ha a terméket megfelelően tárolja és rendeltetésszerűen használja. Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne használja 3 év alatti gyermekeken. Ne használja irritált, vörös vagy sérült bőrön vagy nyálkahártyán. Használat után alaposan mosson kezet. Por alakú termék. Meg kell akadályozni, hogy a csecsemők belélegezzék a terméket. Külső használatra. Újrahasznosított anyagból készült csomagolás.