Chat with us, powered by LiveChat
TAPASZOK
Természetes melegítő tapasz a nyak és váll részére
 • egyszerű használat
 • egyenletes melegség 8 órán át
 • optimális elhelyeszkedés a nyakon
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.07.31.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 38 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HETI AKCIÓ - Használja ki a 17% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
 • A termékről

  Melegítő tapaszok kifejezeten a nyak és váll részére.

   

  A természetes melegítő tapaszok hőkezelésre vagy ízületi és izomfájdalom enyhítésére szolgálnak, valamint lazítja a feszült izmokat.

  A vaspor és az aktív szén keveréke alapján működnek, amely akár 8 órán keresztül egyenletes meleget szolgáltat a bőrnek.

  Könnyen alkalmazhatók és az anyag bőrbarát. A melegítő tapasz nyakon történő használata sokkal könnyebbé teszi a nyaki fájdalom kezelését, mivel otthon, kertben, munkahelyen vagy útközben is használható. Mivel kifejezetten a nyak területére tervezték, optimálisan illeszkedik.

 • Használat

  A melegítő tapasz használati útmutatója:

  • Használat előtt nyissa ki a zacskót. 
  • Távolítsa el a védőfóliát a tapasz ragasztó oldaláról. A melegítő tapaszt helyezze fel az érintett területre a ragasztó oldalával a bőrre rögzítve. Ügyeljen arra, hogy a fűtőelemek ne legyenek átfedésben. 
  • 30 percig is eltarthat, amíg a tapasz eléri a terápiás hőmérsékletet.
  • Az optimális hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy a melegítő tapaszt nyolc órán keresztül hagyja az érintett területen. Legfeljebb 8 órán keresztül használja. 24 órás időkereten belül legfeljebb 8 órán keresztül használja.
  • Helyezze a melegítő tapaszt a bőrére úgy, hogy szorosan illeszkedjen. Az égési sérülések elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy ne legyen hullámos vagy gyűrött.
  • Minden tapasz csak egyszer használatos. Használat után dobja ki. 
 • Összetevők

  Összetevők: vaspor, víz, aktív szén, fa liszt, só.

  Tartalom: 1 tapasz, 30 x 9,5 cm

  Nettó mennyiség: 50 g

 • Figyelmeztetés

  Orvosi kiegészítő.

  Figyelmeztetés: Ez a termék égési sérüléseket okozhat. 55 éves és annál idősebb személyek: Az égési sérülések kockázata az életkor növekedésével jár: A melegítő tapaszt felügyelet alatt kell használni, ha idős vagy fogyatékkal élők használják. Az érzékeny bőrű, ill. a gyógyszerek vagy kozmetikumok által kiváltot allergiás reakciókban szenvedő személyek helyezzenek a tapasz alá egy vékony ruha darabot. Használata nem ajánlott alvás közben, közvetlenül fürdés vagy zuhany után, ill. sporttevékenységek során. Ha cukorbeteg, rossz a vérkeringése, rheumatoid arthritisze van, ha gyógyszert szed vagy várandós, akkor a tapasz használata előtt konzultáljon orvosával. Minden fűtőcellában vas található, amely fogyasztás után káros lehet az egészségre. Lenyelés esetén öblítse ki a száját vízzel és hívjon mentőt. Ha a melegítő tapasz tartalma érintkezik bőrrel vagy szemmel, azonnal mossa ki/le vízzel. A tapaszokat nem szabad melegíteni vagy a mikrohullámú sütőben felmelegíteni, mivel fennáll a gyulladás vagy az elégés veszélye. A melegítő tapaszok égési sérüléseket okozhatnak még alacsony hőmérsékleten is, ha használata során nem tarják be az utasításokat. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Ne melegítse fel a mikrohullámú sütőben.