VITAMINOK
D-vitamin kapszulák
200 adag
|
1 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • nagy csomagolás
 • kolekalciferol formában
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 224 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az 1790 Ft kedvezményt minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  D-vitamin - nem csak a csontokat, hanem az immunrendszert is támogatja.

   

  A D3-vitamin különféle feladatokat lát el szervezetünkben, és nem csak az egészséges és erős csontok megőrzésével törődik. A legtöbb sejt rendelkezik a D3-vitamin receptoraival - speciális "portokkal", amelyekhez ez a rendkívül fontos vitamin képes kötődni, és elkezdi ellátni funkcióit. A D-vitamin többek között hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / felhasználásához és a vér kalciumszintjéhez, az egészséges fogak és az izomműködés fenntartásához. Ezenkívül szerepet játszik a sejtosztódásban.

   

  Minden lágykapszula 2000 NE (nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmaz, amely kulcsfontosságú a test normális működése érdekében.  

   

  Ez a fontos zsírban oldódó vitamin kétféle formában fordulhat elő: kolekalciferol (ebben a formában a bőrben szintetizálódik vagy élelmiszerből nyerhető) vagy ergokalciferol (élesztőből és gombából). A test kolekalciferol ill. az ergokalciferolt D3-vitaminná alakítja. 

   

  A tél vége után, vagy ha többnyire bent tartózkodik.

  A bőr napsugárzásnak való kitettsége szintén részt vesz a szervezetben történő kialakulásában. Ezért a tél vége után vagy amikor többnyire beltéren tartózkodunk, még inkább meg kell győződni arról, hogy elegendő mennyiségben fogyasztjuk. A D-vitaminban gazdag ételek például a halolaj, a hal, a tojás ...

   

  Az AllNutrition D3-vitamin használatának előnyei:

  • lágykapszulákban,
  • kolekalciferol formában,
  • egyszerű és pontos adagolás (cseppekkel ellentétben) - 1 kapszula naponta
  • több mint 6 hónapos rendszer használatra elegendő
  • magas adag egy kapszulában
 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula naponta, vízzel.  

 • Összetevők
    1 kapszulára
  (ajánlott napi adag)
  % NRV
  az ajánlott napi adagban
  D3-vitamin (kolekalciferol) 50 µg 1000%

  *NRV=ajánlott napi bevitel

   

  Összetevőkszójaolaj, zselatin (kapszulahéj), glicerin (hidratáló), víz, kolekalciferol (D-vitamin), alfa-tokoferol (antioxidáns). Nyomokban tartalmazhat: gabonaféléket, amelyek glutént, tejet, tojást tartalmazhat.

  Készült az EU-ban.

  Tartalom: 200 kapszula

  Étrend-kiegészítő.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Fizikailag aktív felnőtteknek készült. Nem alkalmas a termék bármely összetevőre allergiás személyek számára. Használat előtt ajánlott a 25-(OH)D vérvizsgálatot elvégezni, és orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni. Szorosan lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó.

  A termék kizárólag egészséges felnőtteknek készült. A napi 20 µg-ot meghaladó D3 bevitel több hónapon keresztül kockázatot jelenthet, ezért ajánlott a szérum 25(OH)D-vitamin szintjének monitorozása, és más forrásból származó D-vitamin további bevitele nem ajánlott.