Chat with us, powered by LiveChat
SZÍV, VÉR, ÉRRENDSZER
Monakolin K Vörös élesztős rizs
120 adag
|
1 kapszula naponta
 • vörös élesztős rizs
 • monakolin K-val
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.01.31.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 219 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Vörös élesztős rizs Monakolin K-val a normál koleszterinszint érdekében. 

   

  A Monakolin K egy természetes anyag, amely a sztatinok  közé sorolandó. Leginkább a vörös élesztős rizsben található meg, amit penésszel (Monascus purpureus) fermentálva állítanak elő.

  A tanulmányok már a 80-as években kimutatták, hogy a vörös rizsliszt hatással van a vér lipidkoncentrációjára. A Monakolin K anyag természetesen és a szervezetünkhöz gyengéden járul hozzá vérünk normál koleszterinszintjéhez. Hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) is megerősítette.

  Hogy a kívánt hatást elérjük, napi 10 mg Monakolin K elfogyasztása szükséges. Minden Opticolin® kapszula 164 mg vörös élesztős rizst tartalmaz, amelyből 3% Monakolin K. Ez azt jelenti, hogy kapszulánként 4,9 mg Monakolin K-t fogyasztunk el

   

  Az Opticolin® csakis természetes vörös élesztős rizst tartalmaz, hozzáadott anyagok nélkül. Mivel a termék növényi kapszulákban van, ezért a vegánok is használhatják.

   

  A kapszulák minőségi és komplex termék. A rizs és a Monascus Purpureus Went gombaféle egyűttesen van fermentálva pontosan meghatározott és ellenőrzött hőmérsékleten több mint egy hónapon keresztül. Az így kapott élesztőt magas hőmérsékleten deaktiválják és sterilizálják, majd gyengéden leőrlik és megszárítják. Eredményként a magas minöségű természetes terméket kapják, amely hosszútávú használatra is alkalmas.

  A természetesen aktív Monakolin K összetétele külső független laborok folyamatos ellenőrzése alatt áll. Emellett a laborokban tesztelik a nehézfém, mikroorganizmus és vegyszer tartalmat is, ezzel gátolva a szennyezett termékek a piacra való kibocsájtását.

   

  A ZeinPharma® által forgalmazott Opticolin® használatának előnyei: 

  • elegendő napi 1 kapszula – 4,8 mg Monakolin K-t tartalmaz, amely elegendő az optimális hatás elérése érdekében,  
  • természetes módon a normál koleszterinszint eléréséért
  • hozzáadott anyag mentes - a kapszulák csak vörös élesztős rizsport tartalmaznak,
  • szigorú minőség és tisztaság felügyelet – a kapszulák nem tartalmaznak nehézfémeket, mikroorganizmusokat és vegyszereket,  
  • vegán kapszulákban – alkalmas a vegetáriánusok és vegánok számára is,  
  • tartósítószer, élesztő, szintetikus színezőanyag és aroma mentes, valamint nem volt kitéve sugárzásnak és génmanipulációnak.
 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula étkezés közben bő vízzel. 

 • Összetevők
    1 kapszula 
  (ajánlott napi adag)
  vörös rizs élesztő 164 mg
  - ebből Monakolin K 4,9 mg

   

  Összetevők: vörös rizs élesztő kivonat (3% Monakolin K), hidroxipropil-metil cellulóz (kapszulahéj), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag).

  Mesterséges színezékektől, ízektől, magnézium-sztearáttól és GMO-tól mentes.

  Tartalom: 120 kapszula

  Nettó tömeg: 27 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ill. adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Ne fogyassza terhesség és szoptatás alatt. Ne vegye be egyidejűleg más, hasonló hatású gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel, például sztatinokkal. Legyen óvatos, ha citokróm P450 3A4-gyel méregtelenített anyagokat fogyaszt (ciklosporin, itrakonazol; antibiotikumok, például eritromicin és clar-eritromicin, antidepresszánsok, például nefazodon; bizonyos HIV szerek, véralvadásgátlók, például kumarin származékok: Marcumar®, warfarin®és grapefruit). Csak orvosával folytatott konzultációt követően és a csomagoláson található utasítások betartásával fogyassza a terméket. Szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.