SZÍV, VÉR, ÉRRENDSZER
Monakolin K Vörös élesztős rizs
240 adag
|
1 kapszula naponta
 • vörös élesztős rizs
 • monakolin K-val
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.01.31.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 319 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  Vörös élesztős rizs Monakolin K-val a normál koleszterinszint érdekében. 

   

  A Monakolin K egy természetes anyag, amely a sztatinok  közé sorolandó. Leginkább a vörös élesztős rizsben található meg, amit penésszel (Monascus purpureus) fermentálva állítanak elő.

  A tanulmányok már a 80-as években kimutatták, hogy a vörös rizsliszt hatással van a vér lipidkoncentrációjára. A Monakolin K anyag természetesen és a szervezetünkhöz gyengéden járul hozzá vérünk normál koleszterinszintjéhez. Hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) is megerősítette.

  Minden Opticolin® kapszula 84 mg vörös élesztős rizst tartalmaz, amelyből 3% Monakolin K. Ez azt jelenti, hogy kapszulánként 2,5 mg Monakolin K-t fogyasztunk el

   

  Az Opticolin® csakis természetes vörös élesztős rizst tartalmaz, hozzáadott anyagok nélkül. Mivel a termék növényi kapszulákban van, ezért a vegánok is használhatják.

   

  A kapszulák minőségi és komplex termék. A rizs és a Monascus Purpureus Went gombaféle egyűttesen van fermentálva pontosan meghatározott és ellenőrzött hőmérsékleten több mint egy hónapon keresztül. Az így kapott élesztőt magas hőmérsékleten deaktiválják és sterilizálják, majd gyengéden leőrlik és megszárítják. Eredményként a magas minöségű természetes terméket kapják, amely hosszútávú használatra is alkalmas.

  A természetesen aktív Monakolin K összetétele külső független laborok folyamatos ellenőrzése alatt áll. Emellett a laborokban tesztelik a nehézfém, mikroorganizmus és vegyszer tartalmat is, ezzel gátolva a szennyezett termékek a piacra való kibocsájtását.

   

  A ZeinPharma® által forgalmazott Opticolin® használatának előnyei: 

  • elegendő napi 1 kapszula – 2,5 mg Monakolin K-t tartalmaz, amely elegendő az optimális hatás elérése érdekében,  
  • természetes módon a normál koleszterinszint eléréséért
  • hozzáadott anyag mentes - a kapszulák csak vörös élesztős rizsport tartalmaznak,
  • szigorú minőség és tisztaság felügyelet – a kapszulák nem tartalmaznak nehézfémeket, mikroorganizmusokat és vegyszereket,  
  • vegán kapszulákban – alkalmas a vegetáriánusok és vegánok számára is,  
  • tartósítószer, élesztő, szintetikus színezőanyag és aroma mentes, valamint nem volt kitéve sugárzásnak és génmanipulációnak.
 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula. Vegye be a kapszulát egészben (ne rágja meg) bő vízzel és étkezés közben.

 • Összetevők
    1 kapszula 
  (ajánlott napi adag)
  vörös rizs élesztő 84 mg
  - ebből Monakolin K 2,5 mg

   

  Összetevők: vörös rizs élesztő kivonat (3% Monakolin K), hidroxipropil-metil cellulóz (kapszulahéj), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag).

  Mesterséges színezékektől, ízektől, magnézium-sztearáttól.

  Tartalom: 240 kapszula

  Nettó tömeg: 48 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem alkalmas terhes nők, szoptató anyák, 18 év alatti gyermekek és 70 év feletti felnőttek számára. Naponta legfeljebb 3 mg monakolint fogyaszthat el vörös élesztő rizsből. Ne fogyasszon egyidejűleg más, vörös élesztő rizst tartalmazó terméket vagy koleszterinszint csökkentő terméket. Káros hatások esetén hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. Szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.