A finomított ivóagyag csodálatos módszer a test belülről történő ápolására.
Az agyagot az emberek táplálkozási és ápolási célokra használták már ie 2500-ban. Ugyanis agyagból agyagos italokat készítettek, és agyagpakolást tettek a testre. Az élelmiszer- és kozmetikai célokra használt agyag nem érintkezhet fémekkel. Ezért mindig tartsa papír-, műanyag- vagy üvegedényben, és keverje össze műanyag vagy fakanállal.
A finomított agyagpor egy teljesen szlovén termék, 60 éves hagyományjal. Kizárólag a napon szárítják, és kézzel porrá őrlik egy speciálisan meghatározott hagyományos eljárás szerint.
A por állagú agyagot egy speciális hagyományos eljárással állítják elő.
A finomított ivóagyag ajánlott:
- időseknek,
- azoknak, akik szeretnék megtisztítani szervezetüket,
- azoknak, akik támogatni szeretnék az immunrendszert,
- azoknak, akik az emésztést pozitívan szeretnék befolyásolni.
Az agyagot évezredek óta használják ivásra. Nedvszívó képessége mellett gazdag kémiai összetételű, hiszen számos fontos természetes ásványi anyagot tartalmaz.
A tisztított ivóagyag adalékanyagot nem tartalmaz, teljesen természetes és nyomelemekben gazdag (szilíciumot, káliumot, vasat, magnéziumot, nátriumot és kalciumot tartalmaz). A termék állatbarát és vegán.