Az Acerola vagy vadcseresznye (Malpighia glabra) Amerikában őshonos fa. Az Acerola gyümölcsöt "szuperélelmiszernek" nevezik, mert sok C-vitamint tartalmaznak.
A lé tartósítószer-mentes és pasztőrözött, ezért felbontás után hűtőszekrényben kell tárolni.
A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer működésében, és antioxidánsként működik, mivel szerepet játszik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.
Ajánlott napi adag: 50 ml. Naponta 2x25 ml, fél órával étkezés előtt.
50 ml (ajánlott napi adag) |
% NRV* 50 ml-re | |
---|---|---|
Acerola gyümölcskása (püré) | 50 ml | |
C-vitamin | min. 530 mg | min. 662,5 % |
*NRV = ajánlott napi bevitel.
Összetevők: 100% acerola gyümölcspüré (Malpighia glabra L), természetesen előforduló C-vitaminnal.
Nettó mennyiség: 500 ml.
Figyelmeztetés: Használat előtt alaposan rázza fel. Az üledékek természetes eredetűek. A természetes összetevők miatt az egyes tételek színe, illata és íze változhat. Ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.
Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Terhes nőknek, szoptató anyáknak és gyermekeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal.
Szorosan lezárva, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve és szobahőmérsékleten, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 21 napon belül elfogyasztandó.