Chat with us, powered by LiveChat
TAPASZOK
Akupunktúrás tapasz, 17 db
 • életenergia
 • fejfájás esetén
 • felszabadítja az energiablokkádokat
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 75 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Az akupunktúrás tapaszok felszabadítják az energiablokádokat és harmonizálják az energiaáramlást.


  3 különböző méretű otthoni használatra szánt akupunktúrás tapasz. Fejlesztésük ázsiai gyógyítási módszerek ill. hagyományos kínai ismeretek alapján történt.

  Az életenergia ill. a kínai Qi tizenkét energiacsatornán vagy meridiánon keresztül áramlik a testben. Az akupunktúrás tűk alternatívájaként a meridián mentén felvitt akupunktúrás tapasz is használható.

  Ugyanazon helyeken alkalmazzák őket, ahol a tűket az akupunktúrában. Mivel a tapasz stimulálja a helyet, az akupunktúrás kezelés közé sorolják. Az ilyen típusú stimuláció felhasználható számos probléma enyhítésére, amelyeket az akupunktúrás terápiák során próbálnak enyhíteni.

   

  Jótékonyak hatással van az ízületi fájdalmak, feszített izmok és fejfájás esetén.

   

  Felszabadítják az energiablokádokat és kiegyensúlyozzák, harmonizálják az energiaáramlást, valamint nyugtató megkönnyebbülést kínálnak.

  Textilszövetből készülnek, amely bőrbarát, vízálló és légáteresztő. Egyaránt átengedi a levegőt és az izzadságot is.

 • Használat

  Használati utasítás: Száraz, zsíros bőrön alkalmazható. Helyezze a tapaszt az ízület vagy izom fájdalmas részére. A tapasz az első 3-5 napban a leghatékonyabb. A sporttevékenységek támogatása esetén 20-30 perccel az edzés megkezdése előtt helyezze fel a tapaszt.

 • Összetevők

  A tapasz bőrbarát szövetekből és akril ragasztóból készül. Nem tartalmaz hozzáadott hatóanyagokat.

  Tartalom: 17 darab (2 darab 45 x 52 mm, erős rózsaszín; 6 darab 36 x 28 mm, világos rózsaszín; 9 darab 21 x 27 mm, kék).

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Kövesse a mellékelt használati utasítást. Egyszeri használatra. Száraz helyen, 5-25ºC hőmérsékleten tárolandó.

  Ne alkalmazza testnyílásokon, nyitott sebeken vagy irritált és érzékeny bőrön. Káros mellékhatások esetén távolítsa el a tapaszt, és keresse fel orvosát vagy neuropátiás szakembert. Hányinger vagy hosszantartó fájdalom esetén forduljon orvoshoz. Nem javasolt a tapaszok használata tapasz allergia, rák, övsömör, vénás trombózis, tromboflebitisz, allergiás reakciók és szívelégtelenség esetén.