üres!
A webhely sütiket használ a felhasználói élmény javítása és a személyre szabott tartalmak biztosítása érdekében. Egyes sütik elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez, míg mások opcionálisak, és a hirdetések testreszabására szolgálnak. További információk
A banánkenyér puha, édes sütemény, amely világszerte népszerű egyszerű elkészítése és a banán teljes íze miatt. Kiváló módja a túlérett banánok felhasználásának, ugyanakkor finom édesség, amely minden édesszájút elvarázsol.
A Bett’r márkájú banánkenyér-keverékkel az elkészítés gyors, egyszerű és mindig sikeres – bonyolult receptek és rengeteg hozzávaló nélkül, az eredmény pedig mindig puha és szaftos sütemény minden alkalomra.
A banánkenyér keverék ideális választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnék elkészíteni ezt az ízletes édességet. Egyszerűen keverje össze a keveréket összetört banánnal, olajjal vagy olvasztott vajjal, majd adjon hozzá egy kevés tejet vagy növényi italt, és süsse meg.
Szükség esetén a tésztához adhat további érett banándarabokat az intenzívebb banánízért, étcsokoládé darabokat az édes kontrasztért, vagy dióféléket a ropogósság és gazdag textúra érdekében. Egy igazán különleges változatban aszalt gyümölcsöket, például áfonyát és mazsolát, illetve finom fűszereket, például fahéjat vagy szerecsendiót is adhat a tésztához, amelyek kellemes illatot kölcsönöznek a süteménynek.
A keverék vegán, gluténmentes, nem tartalmaz finomított cukrot és mesterséges adalékanyagokat, édesítéséhez pedig organikus kókuszcukrot használnak, amely kellemes karamellás ízt ad a kenyérnek.
Hozzávalók, amire szüksége lesz:
Elkészítés:
1.) Melegítse elő a sütőt 165 °C-ra légkeveréses üzemmódban, vagy 180–185 °C-ra légkeverés nélkül.
2.) Készítsen elő egy magasabb sütőformát (10 × 20 cm vagy maximum 12 × 24 cm), kenje ki vagy bélelje ki sütőpapírral.
3.) Egy tálban pépesítse a banánokat, adja hozzá a tejet, növényi italt vagy vizet, valamint az olajat vagy az olvasztott vajat (opcionálisan a tojást is). Keverje simára és egyenletesre.
4.) A keverékbe alaposan dolgozza bele a száraz banánkenyér keveréket, hogy a hozzávalók teljesen összeálljanak.
5.) Öntse a masszát a sütőformába, és süsse kb. 50–60 percig.
6.) Tálalás előtt várjon 10 percet, hogy a kenyér kissé lehűljön.
| Táplálkozási érték | 100 g-ra |
|---|---|
| Energiaérték | 1577 kJ / 373 kcal |
| Zsír | 3,7 g |
| - ebből telített zsírsavak | 0,6 g |
| Szénhidrát | 75 g |
| - ebből cukrok | 46 g |
| Élelmi rost | 6,1 g |
| Fehérje | 7 g |
| Só | 0,93 g |
Összetevők: kókuszcukor*, gluténmentes zabliszt*, tápiókakeményítő*, lenmagliszt*, sütőpor* (kukoricakeményítő*, savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát), ceyloni fahéjpor*, kelesztőszer: szódabikarbóna, só, bourbon vaníliapor*.
*Ellenőrzött ökológiai termelésből. BG-BIO-22. EU /nem EU-mezőgazdaság.
Nyomokban dióféléket, földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Nettó tömeg: 300 g
Figyelmeztetés: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.