Chat with us, powered by LiveChat
VITAMINOK
D3-vitamin cseppek
1000 adag
|
1 csepp naponta
 • étrend-kiegészítő
 • “nap vitamin”
 • egyszerű adagolás
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.05.16.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 66 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  D3-vitamin elengedhetetlen a szervezet számos létfontosságú funkciójához.

   

  A D3-vitamin a D-vitamin aktív formája a szervezetben, amelyet a szervezet napfény hatására termel. Nagyon keveset fogyasztunk belőle étellel. A csecsemők, a gyermekek és az idősek vannak leggyakrabban ki téve a D3-vitamin hiányának.

  Az emberi szervezetnek legalább 20 µg D3-vitaminra van szüksége naponta - és a híres német Sanct Bernhard márka cseppjei napi 25 µg bevitelt biztosítanak. A pipettával ellátott kis fiolával rendkívül egyszerű az adagolás.

   

  A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az izmok működéséhez, valamint az egészséges csontok és fogak fenntartásához.

   

  Biztosítani kell az úgynevezett "nap-vitamin" megfelelő bevitelét a szervezetben, különösen az őszi-téli hónapokban, amikor kevesebbet sűt a nap, hisz rövidebbek a napok, emellett az életmódunk miatt gyakran kifogyunk az időből, így keveset tudunk napfényen lenni.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 csepp naponta.

 • Összetevők
    100 g cseppre 1 cseppre
  (ajánlott napi adag)
  % NRV*
  (1 cseppben)
  D3-vitamin 93 mg 25 µg ill. 1000 NE 500 %

  *NRV = ajánlott napi bevitel az 1169/2011 sz. EU-s rendelet alapján.

   

  Összetevők: napraforgóolaj, D3-vitamin.

  Nettó mennyiség: 30 ml (= 1000 csepp).

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetések: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve és 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó.

  A termék kizárólag egészséges felnőtteknek készült. A napi 20 µg-ot meghaladó D3 bevitel több hónapon keresztül kockázatot jelenthet, ezért ajánlott az 25(OH)D szérum D-vitamin szintjének monitorozása, ill. a más forrásból származó D-vitamin további bevitele nem ajánlott.