üres!
A svéd gyógynövényeket feltalálóikról nevezték el - két svéd orvosról, akik a 16. században dolgoztak, és nagyszerű követői voltak Paracelsusnak. A gyógynövények nemzedékről nemzedékre öröklődő összetétele vagy kombinációja egészen a 21. századig ismeretlen volt.
A svéd keserű készítésére szolgáló gyógynövények ismertté és egyre népszerűbbé váltak Maria Treben osztrák "gyógynövényész" ajánlására is, aki könyvében több mint 40 felhasználási lehetőségről számol be.
A szárított gyógynövények többek között tartalmazzák:
Elkészítés: A tartalmát 1,5 l kukorica- vagy borókapálinkához adjuk. 1 hétig áztatjuk, és naponta keverjük. A gyógynövény keverék a tál aljára ülepedik - szűrje le vagy hagyja az üveg alján.
Összetevők: angyalgyökér, orvosi kálmos, manna, izot, fehér üröm, édeskömény, pitypang gyökér levelekkel, mirha, tárnics gyökér, macskagyökér gyökere, ánizs, narancshéj, fahéj, kardamom, sáfrány.
Nettó mennyiség: 160 g
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.