Chat with us, powered by LiveChat
HORMONOK ÉS MIRIGYEK
Északi rózsagyökér - Rhodiola rosea
-8%
30-60 adag
|
1-2 tabletta naponta
 • szellemi kapacitás
 • étrend-kiegészítő
 • fizikai állapot
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2022.10.31.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 130 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Varjúháj (rózsagyökér) a szibériai tajgáról – a test egyensúlya érdekében.

   

  A Varjúháj vagy Rhodiola rosea Szibéria területein őshonos növény, amit a tibeti szerzetesek már több mint 1200 évvel ezelőtt felfedeztek. Serkenti az emberi szervezet védelmi mechanizmusát a külső hatásokkal szemben, valamint fenntartja a belső környezet egyensúlyát ill. dinamikus állandóságát (homeosztázis).

  A rózsagyökér vagy Rhodiola növekedése szélsőséges körülmények közt zajlik, ezért aktív tápanyagait leginkább a gyökerében tárolja. Sárga virágjairól, húsos leveleiről és kellemes illatáról ismerhető fel, amiből a neve is származik. A történelem során gyökerét nyersen is rágták, amivel erőt gyűjtöttek a hosszú utak során, valamint háborúba menet.

   

  Nyugalom?

  A hangulat serkentése?

  Munkaképesség?

  Fizikai egyensúly?

  Energia?

   

  A Varjúháj biológiailag aktív vegyületeket tartalmaz, amik szinergikus módon működnek közösen a mentális állapot természetes támaszaként, 

  mint például a rosavin és salidrosid vegyületek. A véráramlás természetes serkentése miatt pozitív hatással van a memóriára és emlékezetre, a magassági betegség tünetei enyhítésére, atlétikai képességekre és pszichikai ill. fizikai állapotra.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: Napi 1-2 tabletta.

 • Összetevők
  Aktív összetevők 1 tabletta tartalma A hatóanyagok jelentése
  Északi rózsagyökér 225 mg Pozitív hatással van a memóriára és emlékezetre, a magassági betegség tünetei enyhítésére, altlétikai képességekre és pszichikai ill. fizikai állapotra.
   - Salidrosid 2,4 mg

  Aktív vegyület, amely serkenti az idegrendszert és az idegsejteket (a neurótranszmitterek felszabadulása és regenerációja).

   - Rosavin 7,2 mg Glukozid vegyület, amely az agy cukorjaként is ismert.

   

  Összetevők: varjúháj por, szorbitol (édesítőszer), magnézium-sztearát (csomósodást gátló anyag).

  Tartalom: 60 tabletta.

  Nettó tömeg: 24,30 g.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolása napfénytől védett, 25°C-os hőmérsékletig ajánlott. Nem ajánlott terhes, és szoptató anyáknak.