TESTÁPOLÁS
Feszesítő gél a hasra, a lábakra és a fenékre
 • borostyán liposzómákkal
 • javítja a bőr szerkezetét
 • hasra, fenékre, combra
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 219 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
 • A termékről

  Feszesítő gél az optimális ápoláshoz, hidratálja és feszesíti a bőrt.

   

  A Sanct Bernhard bőrfeszesítő gél borostyán liposzómákat (Hedera helix), valamint alga (Pelvetia canaliculata), ginkgo (Ginkgo biloba) és csalán (Urtica dioica) kivonatait tartalmazza.

  A formulát úgy fejlesztették ki, hogy néhány napos használat után javuljon a bőr szerkezete. A bőr a kívánt területeken feszesebbnek, frissebbnek és simábbnak tűnik.

  A borostyán liposzómák fontos szerepet játszanak ezen eredmények elérésében, mivel lágyítják a bőrt, rugalmasságot adnak neki, megőrzik feszességét és hidratálják azt. A liposzómák felületaktív molekulák, amelyek biztonságos módon hatolnak be a bőrbe és mélyen táplálják.

   

  Tökéletes választás a has, a fenék, a comb és a csípő számára - gél liposzómákkal!

   

  A bőrfeszesítő gél elsősorban hasra, fenékre, combra és csípőre használható. Mivel célzottan és pontosan adagolva használható, kiválóan alkalmas a helyi vérkeringés elősegítésére is.

 • Használat

  Használat: A mogyoró méretű gélmennyiség elegendő a kívánt területekhez (fenék, has, csípő, comb). A gélt reggel és este alkalmazza. Masszírozza be (lehetőleg kefével), hogy ne maradjon nyoma a bőrön. Ne használja a gélt a vérkeringés elősegítésére a bőr érzékeny területein, például az arcon.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Aqua, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Isostearyl Alcohol, Hedera Helix Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Lecithin, Vanillyl Butyl Ether, Sodium Carbomer, Alcohol, Ethylcellulose, Butylene Glycol Cocoate, Potassium Phosphate, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid.

  Nettó mennyiség: 200 ml