Zdrava Narava

Agyag porban

Tartalom: 1.5 kg
HÚSVÉT
3.990 Ft
Termékszám: ZN02
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

HÚSVÉT – Használjon 19% kedvezményt kínálatunk összes termékére.
  • A termék raktáron van
  • Minőségét megőrzi: 2026.02.28.
  • Feladás ma!
Jóváírás
A vásárlással ennyit nyer: 94 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Ajándék 20.000 Ft felett
Fizetési mód
paymentsFizetési mód
Szállítási díjak
MPL, GLS futárszolgálat

Termékinformáció

Általános Használat Összetevők Figyelmeztetés
  • Általános

    Az agyag porban rendkívül hasznos és nagyszerű kiegészítő a kozmetikában vagy a testápolásban.

     

    Az agyagot az emberek táplálkozási és ápolási célokra használták már i.e. 2500-ban. Ugyanis agyagból agyagos italokat készítettek, és agyagpakolást tettek a testre. Az élelmiszer- és kozmetikai célokra használt agyag nem érintkezhet fémekkel. Ezért mindig tartsa papír-, műanyag- vagy üvegedényben, és keverje össze műanyag vagy fakanállal.

     

    A por állagú agyagból készíthetünk:

    • testápolókat,
    • hajápolási termékeket,
    • agyag testfürdőket,
    • agyag lábfürdőket,
    • otthoni kozmetikumokat ...

     

    Az agyag napon szárított, 100%-ban természetes és vegán. A terméket nem tesztelték állatokon.

  • Használat

    Agyagfürdő rituálé testre és lábra: Az egész test áztatásához használjunk 5 marék agyagot és 10-20 percet. A láb áztatásához rázzon fel 1 marék agyagot 2 liter meleg vízben, és áztassa be a lábát 10-20 percig.

    Testpakolás rituálé: Adjon hozzá folyadékot (víz, ecet vagy gyógynövény) 70% agyag és 30% folyadék arányban, és hagyja körülbelül 15 percig, hogy az agyag felszívja a folyadékot. A kapott masszát fa vagy műanyag eszközzel összekeverjük, és kívánt esetben agyaggal sűrítjük, vízzel hígítjuk vagy fűszernövényeket adunk hozzá. A narancsbőr elleni bőrápoláshoz az agyagpakolásnak ritkábbnak és vékonyabbnak kell lennie, mint az ízületekre, izmokra és lábakra használt pakolásoknak. Az agyagbevonatot egyenletesen vigye fel közvetlenül a bőrre. Hagyja hatni 20 perctől 3 óráig (attól függően, hogy mire használja). Minden használat után dobja ki az agyagbevonatot.

    Fejbőr maszk rituálé: Adjon vizet az agyagho 50%-50 % arányban. Keverje össze, hogy sima folyékony keveréket kapjon (hasonló a folyékony samponhoz). Végül adjon hozzá 1 evőkanál ecetet vagy 1 evőkanál kókuszolajat. Vigye fel az agyagos hajmaszkot a fejbőrre a hajvégektől a gyökerekig, hagyja hatni 15 percig, majd alaposan öblítse le.

     

    Az agyagból más házi készítésű termékek is készíthetők:

    • Agyagpor és AGYAG KÖDSZER: Az agyagbevonatokhoz hasonlóan (fentebb leírtuk) ezt is úgy készítheted el, csak adj hozzá több vizet, így ritka keveréket kapsz. A kerámiaedényben összekevert por állagú agyag és víz így lesz felhasználásra kész. Pamut kötszer vagy kendő márts az elkészített keverékbe, és helyezze a test kívánt területére. Akár mindent lefedhet.
    • Agyagpor és FESZES BŐR: Az agyagos gyógynövényes pakoláshoz hasonlóan lehet elkészíteni. A por állagú agyagot vízzel összekeverjük, majd az elkészített keveréket a kiválasztott területeken körülbelül 30 percig alkalmazzuk. Végezze el a kezelést hetente többször és legalább 1 hónapig. Az agyag legyen levegőn szárítva, de természetesen áttekerhetjük pamutszalaggal is, de nem műanyag fóliával, hiszen az agyag akkor működik, amikoe szárad. Végül, amikor az agyag elvégezte a dolgát, távolítsa el egy nedves törülközővel és vízzel.
    • Agyagpor és HÁZI KOZMETIKUMOK készítése: Az agyagpor csodálatos alapja lehet samponoknak, kenőcsöknek, szappanoknak, dezodoroknak stb. 
  • Összetevők

    Napon szárított szlovén szürke agyag a Komendából

    Összetevők (INCI): Grey Clay.

    Származási hely: Komenda, Slovenija

    Tartalom: 1500 g

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: Száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25°C-on, fénytől védve tárolandó.

Probiotikus - mikrobiológiai kultúrákkal ellátott gumi.
Agyag porban
3.990 Ft
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Az oldal térképe | Cookie-k használata | Cookie-k beállítása