Chat with us, powered by LiveChat
TAPASZOK
Hűsítő tapasz
-14%
 • hűsítő géllel
 • egyszeri használat
 • gyengéd a bőrhöz
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 59 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Hűsítő gél tapaszok - felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas.

   

  A rendkívül kényelmes, puha és kényelmes hűsítő tapaszok kíméletesek a bőrhöz, és bárhol és bármikor felhasználhatók. Egyszerűen ragassza rá a tapaszt a kívánt helyre, például a homlokára, az arcára, a hát felső részére ...

  A könnyen alkalmazható és eltávolítható tapasz azonnal hatni kezd. Ezenkívül gyógyszeres kezelés ideje alatt is biztonságos. 

   

  A hűtőbetétek azonnali hűtő hatást biztosítanak, amely akár 10 órán át is tart.

   

  A hűtő gél tapasz három rétegből áll, amelyek biztosítják az optimális teljesítményt. Ezek egy szövetréteg, egy réteg gél és egy tapadásmentes réteg, amelyet használat előtt eltávolítanak.

   

  A hűsítő tapaszok ideális választás lázas állapotban.

 • Használat

  Használati utasítás: Nyissa ki a zacskót, és vegye ki belőle a tapaszt. A hátoldaláról távolítsa el az áttetsző filmet és dobja el. Hűsítő gél tapaszt helyezze fel az érintett területre. A tapasz nem tapad meg a nedves bőrön. A legjobb eredmény érdekében minden tapaszt csak egyszer használjon.

 • Összetevők

  Összetevők: hidrogél, mentol, makromolekuláris anyag, hűtőbetét, víz.

  Tartalom: 6 db 5 x 12 cm méretű tapasz.

  Kínában készült.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Használja az utasításoknak megfelelően. Csak külsőleg. Kerülje a közvetlen érintkezést a szemmel és az orrlyukkal. Ha kiütés, bőrpír, viszketés vagy irritáció jelentkezik, hagyja abba a használatot és forduljon orvoshoz. Gyerekek számára a tapasz használat felnőtt személy felügyelete mellett ajánlott. Ha a testhőmérséklet magasabb, mint 39°C, forduljon orvoshoz. Tartsa távol gyermekektől! Ez nem gyógyír, ezért forduljon orvosához, ha a láz vagy a fejfájás nem múlik el. A láz fertőzésre utal, ezért a tapaszt nem szabad újrafelhasználni. Száraz és hűvös helyen, 30°C alatt, fénytől és nedvességtől védve tárolandó. Újrahasznosítható termék.