Chat with us, powered by LiveChat
EGYÉB
Hűtő spray, 100 ml
 • azonnali hűsítő hatás
 • ütések és sérülések estén
 • kimerült izmok és görcsök esetén
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.03.31.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 59 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  Azonnal lehűti az érintett területet, és elsősegélyt kínál sérülések, ütések és zúzódások esetén.

   

  A Wundmed Hűtő spray-t elsősegélyként használják olyan sport sérülések esetén, ahol nincs nyílt seb.

  Azonnal lehűti az érintett területet, és ezért optimális választás sérülések, ütések és ficamok, kifordulások vagy rándulások esetén.

  Túlterhelt ill. fáradt izmok, izomgörcsök és zúzódások esetén is megkönnyebbülést nyújt a hűtés hatásának köszönhetően.

 • Használat

  Használati utasítás: Használat előtt alaposan rázza fel. A fújást kb. 20 cm távolságból többször, rövid ideig tegyük meg. Várjunk legalább egy percet, mielőtt újra használnánk.

  A fagyási sérülések elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy a fújás során ne keletkezzen jég. Csak sértetlen bőrre ajánlott a felvitel. Ne használja sérült, repedt bőrön vagy nyitott sebeknél. Nem alkalmas csecsemők és kisgyermekek számára. Alkalmas várandós és szoptató anyák számára, azonban szoptatás ideje alatt nem szabad a mell közelében alkalmazni. Mielőtt kidobná, teljesen ürítse ki a csomagolást. Csak a leírt célokra használja.

 • Összetevők

  Összetevők: propán, bután, izobután, borsmenta olaj.

  Nettó mennyiség: 100 ml

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: hevítés közben felrobbanhat. Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt olvassa el a deklarációt. Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más tűzforrástól távol tartandó. A termék mellett ne dohányozzon. A terméket ne fújja nyílt lángra vagy izzó anyagokra. Ne szúrja át és ne égesse el a csomagolást, még akkor sem, ha üres. Óvja a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Megfelelő szellőzés nélkül robbanásveszélyes keverékek keletkezhetnek a térben. A folyadékkal való érintkezés fagyáshoz és súlyos szemkárosodáshoz vezethet. Kerülje az aeroszol belélegzését. Megfelelő alkalmazás esetén nincs ismert mellékhatás. Veszély! Gyúlékony.