LÁBÁPOLÁS
Lábdezodor
 • kellemetlen szagok és izzadság ellen
 • alumíniummentes
 • alkalmas gyermekek számára
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 78 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  Spray lábdezodor a könnyű alkalmazásért és az illatos lábakért.

   

  A lábdezodor antibakteriális hatású, és megakadályozza a kellemetlen láb- és a cipőszagot, éspedig úgy, hogy felszívja őket.

  A lábdezodor alapja a kakukkfű kivonat. A kakukkfű, más néven balzsamfű vagy timián, gyakran használatos fűszerként a konyhában, de teák elkészítésére is alkalmas, ráadásul jótékony hatásai miatt kozmetikumokban is gyakran megtalálható.

   

  Gondoskodjon lábáról a természetes és hatékony összetevőket tartalmazó dezodorral.

   

  A dezodor különösen alkalmas a gyermekek és a gyakran fizikailag aktívak számára. Bárki használhatja, különösen azok, akik:

  • gyakran izzadnak és fizikailag aktívak, és azok, akik gyakran és hosszú ideig cipőt viselnek,
  • a krémnél vagy púdernél praktikusabb dezodorra vágynak,
  • alumíniummentes dezodort szeretnének – olyat, amely nem gátolja az izzadást, hanem felszívja azt.

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Permetezze közvetlenül a lábra és a cipőre 20 cm távolságból. Naponta többször is használható. Alkalmazás előtt ajánlott alaposan megmosni a lábat.

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): Butane / Propane, Alcohol denat, Ppg-12-buteth-16, Aqua, Menthol, Parfum, Propylene glycol, Tocopheryl acetate, Triethyl citrate, Undecylenic acid, Soiduim usnate, Thymus vulgaris flower /leaf extract, Limonene, Benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, Lactic acid, Citral, Citronellol.

  Nettó mennyiség: 150 mL

  Olaszországban gyártott.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Nagyon gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt van: melegítéskor felrobbanhat. Soha ne lyukassza ki vagy égesse el a tartályt, még használat után sem. Tárolja hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől távol. Használat közben ne dohányozzon. Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Napfénytől védve tárolja. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek. Gyermekektől elzárva tartandó! Ne használja 3 év alatti gyermekeken. Ügyeljen arra, hogy a permetet a lábakra irányítsa, hogy a levegőbe szálló permetet a lehető legkisebbre csökkentse (így elkerülhető a tűzveszély). Ne permetezze szembe vagy nyálkahártyára. Ne használja nyálkahártyán vagy irritált, bepirosodott és sérült bőrön. Allergiás reakció esetén hagyja abba a használatát. Csak külső használatra.