Chat with us, powered by LiveChat
SZEM
Lutein és zeaxantin
60 adag
|
1 kapszula naponta
 • étrend-kiegészitő
 • bársonyvirág kivonat
 • jelen van a szemben
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.02.29.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 203 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Lutein és zeaxantin – az emberi szemben található pigmentek.

   

  A lutein és a zeaxantin a szem retinájában található pigmentek. Legnagyobb mennyiségben a sárga foltban találhatók, ami döntő fontosságú a látásunk szempontjából. Ott fontos feladatokat látnak el. A karotinoidok közé tartoznak, amelyek a növényekben természetesen jelen lévő pigmentek. Több mint 750-et ismerünk közülük.

  Ez a két pigment remekül működik együtt. Kémiailag a két molekula izomer, ami azt jelenti, hogy csak egy kettős kötés helyzetében térnek el egymástól.

  A lutein főleg a zöld zöldségekben található meg, mint pl. spenótban és brokkoliban, gyümölcsben, sőt tojássárgájában is. A kapszulák sárga bársonyvirágok kivonatából nyert luteint tartalmaznak.

  A zeaxantin viszont olyan pigment, amely például a paprikát jellegzetes vörösre és sárgára varázsolja. A luteinhez hasonlóan ez a pigment sok gyümölcsben és zöldségben is megtalálható. A kapszulák zeaxantint tartalmaznak, amelyet a paprika terméséből nyernek.

   

  Minden kapszula 20 mg luteint és 2 mg zeaxantint tartalmaz.

   

  Mindennapi étrendünk során ügyelnünk kell arra, hogy ebből a két tápanyagból elegendő mennyiséget fogyasszunk, hiszen szervezetünk ezeket nem állítja elő magától. A megfelelő bevitel olyan étrend-kiegészítőkkel is biztosítható, mint a Lutein + zeaxanthin kapszula, a Bioherba márkától.

  Lutein + zeaxantin kapszulában mindenki szedheti, különösen azok, akik:

  • úgy érzi, hogy nem fogyaszt eleget ebből a két pigmentből az étrendjével, és szeretné növelni a bevitelét,
  • kényelmes kapszulás csomagolást szeretne, az ajánlott napi adag mindössze napi 1 kapszula,
  • olyan természetes formulát szeretne, amelyet stratégiailag fejlesztettek ki a lutein és a zeaxantin együttes kombinációjával.
 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula étellel és vízzel.

 • Összetevők
    1 kapszula*
  Lutein 20 mg
  Zeaxantin 2 mg

  *Ajánlott napi adag.

   

  Összetevők: lutein (sárga bársonyvirág kivonat), zeaxantin (paprikából), zselatin, mikrokristályos cellulóz.

  Tápanyagérték 100 g-ra: 14 kcal (58 kJ).

  Tartalom: 60 kapszula

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Nem alkalmas 18 év alatti gyermekek, terhes nők, szoptató anyák és antidepresszánsokat szedők számára. A vényköteles gyógyszereket szedőknek és bármilyen betegségben szenvedőknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Ne használja, ha a védőcsomagolás sérült. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.