ÁSVÁNYI ANYAGOK
Magnézium-klorid, 454 g
275 adag
|
1,65 g naponta
 • a magnézium egyik alakja
 • ásványi anyag porban
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.08.31.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 167 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  Ásványi magnézium magnézium-klorid-hexahidrát formájában. 

   

  A magnézium-klorid (MgCl2) az egyik magnéziumforma, amelyet fel lehet használni az élelmiszerekben, beleértve az étrend-kiegészítőket. A magnézium-klorid por használata elterjedt a magnéziumolaj előállításában, amivel ápolhatjuk bőrünket vagy akár magnéziumfürdőt is készíthetünk belőle.

  A magnézium egy ásványi anyag, amely elengedhetetlen a test működéséhez, mivel hozzájárul az idegrendszer és az izmok működéséhez, valamint az anyagcsere során az energia felszabadításához, az egészséges csontok fenntartásához, stb.. Ez az emberi test negyedik leggyakoribb kationja; 30% az izmokban és 60% a csontvázban található.

   

  A HeilTropfen magnézium-klorid előnyei:

  • magnéziumkristályok por alakban, 
  • különféle célokra felhasználható: étrend-kiegészítő előállításához ital formájában, fürdő vagy magnéziumolaj elkészítésére, 
  • étrend-kiegészítőként történő alkalmazás esetén elegendő 275 ajánlott napi adag is
  • mentes adalékanyagoktól, gluténtől, szójától, cukortól, tejtermékektől, élesztőtől, 
  • kényelmes csomagolás. 
 • Használat

  Ivóoldat

  Keverjen össze 33 g port 1 liter forralt aztán lehűtött vízzel. Fogyasszon 50-100 ml oldatot naponta.

  Ajánlott napi adag: 1,65 g por vagy napi 50 ml oldat. Az ajánlott napi adag 197 mg magnéziumot tartalmaz, amely az 1169/2011 / EU rendelettel összhangban az ajánlott napi bevitel 53%-a

   

  Magnéziumolaj

  A magnéziumolaj folyékony erősen koncentrált magnézium-klorid. A magnézium-olajat zsíros szerkezete miatt nevezték el így. Elkészíthető úgy, hogy a magnézium-klorid port desztillált vagy ásványmentesített vízzel 3: 2 arányban keverjük (2 evőkanál víz és 3 evőkanál magnézium-klorid). 

  A magnéziumolajat spray-palackban tárolhatja a használat megkönnyítése érdekében. Napi 10-15 alkalommal permetezzen a bőrére az izmok felett vagy a hónalj alatt.

   

  Magnéziumfürdő

  Készítsen magnéziumfürdőt oly módon, hogy feloldja a magnézium-klorid port langyos vízben. Normál fürdőhöz elegendő 1/2 edény. A fürdőnek legalább 20 percig kell tartania.

  A céltól függően különböző koncentrációkat készíthet. Leggyakrabban 0,5 - 3% koncentráció ajánlott, azaz 50-300 g 10 liter vízben. A lábfürdő különösen népszerű

 • Összetevők

  Összetevők: magnézium-klorid, víz.

  Nettó mennyiség: 454 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: A termék használatának módja és célja a felhasználó saját felelőssége. Tárolja sötét és száraz helyen, 12–23 Celsius fok között. Ha megszilárdul, használat előtt törje össze.

  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Gyermekeknek nem ajánlott. Ne használja, ha várandós vagy szoptat, ha gyógyszert szed vagy gyógyászati kezelés alatt áll. Használat előtt forduljon orvoshoz, gyógyszerészhez vagy a az Egészségügyi Minisztérium engedélye alapján felhatalmazott személyhez. Ne használja, ha a biztonsági pecsét sérült vagy el van távolítva a termékről. A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.