Chat with us, powered by LiveChat
HÓLYAG
Mezei zsurló kivonat
22-45 adag
|
1-2 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • xilit édesítőszerrel
 • természetes zsurló kivonat
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.09.01.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 132 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Mezei zsurló kapszulában - kiváló természetes támasz a testnek.

   

  A mezei zsurló (Equisetum arvense L.) évelő növény, amely főleg az északi féltekén, nedves és nem művelt talajokon fejlődik. A néphagyományban hosszú múltra tekint vissza, az ókori görögök és rómaiak idejére nyúlik vissza.

  A mezei zsurló használata Magyaroszágon is ősidőkre nyúlik vissza. Ezért ismerjük különböző neveken, mint például: bábaguzsaly, békarokka, cindrót, kannamosófű, ólomsimító, sikárlófű, surlófű, zsurlófű

  A növényt különféle teák, tinktúrák és étrend-kiegészítők készítésére használják. A növény hasznos része a szárított steril, szagtalan hajtások. A Neovital Health márkájú kapszulák ennek a figyelemre méltó növénynek a szárának kivonatát tartalmazzák, amely különféle ásványi anyagokat, például szilícium-dioxidot tartalmaz. A kapszulák nem tartalmaznak glutént és laktózt.

   

  A mezei zsurló kivonat 10%-os szilícium-dioxidra van standardizálva.

   

  A Neovital Health márkájú Mezei zsurló kapszulák fő előnye a mikrogranulátum kapszulák. A mikrogranulátumok legfeljebb 1 mm átmérőjű köröcskék, amelyek szabványosított természetes növényi kivonatokat tartalmaznak. Galenikus üzemben innovatív technológiával készülnek, és gondoskodnak a nagyobb hatékonyságról, valamint a hatóanyagok szabályozott felszabadulásáról a szervezetben.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula.

 • Összetevők
    1 kapszula
  mezei zsurló 200 mg

   

  Összetevők: mezei zsurló steril száraz kivonata (Equisetum arvense L, 10% szilícium-dioxidra standardizált), cellulóz (tömegnövelő), pullulán (kapszula növényi burok), sellak (bevonószer), xilit (édesítőszer), talkum (tapadásgátló)

  Tartalom: 45 kapszula

  Nettó mennyiség: 21,33 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Édesítőszert tartalmaz. Száraz és hűvös helyen tárolandó.

  Magas vérnyomás esetén használat előtt konzultáljon orvosával.