Chat with us, powered by LiveChat
SZÍV, VÉR, ÉRRENDSZER
lipokoleszterin
15 adag
|
3 tabletta naponta
 • étrend-kiegészítő
 • Monakolin K
 • fenyő fitoszterolok
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.01.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 156 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Lipocholesterol® - a vörös rizs élesztő és a fitoszterolok nagyszerű kombinációja.

   

  A koleszterin természetesen jelen van testünk minden sejtjében, mivel a sejtmembránok szerves része. Ez egy vízben oldhatatlan lipoprotein, amely fontos szervezetünk normál működéséhez.

  Lipocholesterol® kapszulák vörös rizs élesztővel és fenyő fitoszterolokkal növényi szterolokkal, amelyek segítenek fenntartani a vér normál koleszterinszintjét.

   

  A növényi szterinek segítenek fenntartani a vér normál koleszterinszintjét.

   

  A vörös rizs élesztőt a Monascus purpureus penészgombából nyerik, amely jellegzetes vörös bravóját adja. A vörös rizs élesztő legfontosabb anyaga a Monacolin K.

   

  A napi adag 800 mg fenyőfitoszterint tartalmaz.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 3 tabletta bő vízzel.

  A termék használata 1-2 hónapig javasolt. A tablettákon bevágás található, hogy el tudja őket törni és ezáltal könnyebben lenyelni.

 • Összetevők
    3 tabletta
  (ajánlott napi bevitel)
  Fitoszterolok 800 mg
  Vörös rizs élesztő 168 mg
      - amelyből Monacolin K 2,7 mg

   

  Összetevők (3 tabletta): magnézium-karbonát (tapadásgátló), dikalcium-foszfát (tapadásgátló), talkum (tapadásgátló), magnézium-sztearát (tapadásgátló), Lipophytol® mikrokapszulák: bór-fitoszterol kivonat (Pinus pinaster) 919 mg, vörös rizs élesztő (Monascus purpureus) (nem EU eredetű) 168 mg. A képlet fitoszteroltartalma 29,2 %.

  Tartalom: 45 tabletta

  Nettó mennyiség: 40 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsa távol gyermekektől! Nem alkalmas terhes nők, szoptató anyák és 18 év alatti gyermekek számára. Nem ajánlott máj- vagy vesebetegségben, sztatin-túlérzékenységben és emelkedett transzaminázszintben szenvedő betegeknek. Azoknak, akiket a vér koleszterinszintjének emelkedése miatt kezelnek, tanácsos orvoshoz fordulniuk a termék szedése előtt.