SZEMÖLCSÖK ÉS TYÚKSZEM
Wart & Verruca szemölcstapasz
-9%
 • orvostechnikai eszköz
 • higiénikus és tiszta alkalmazás
 • szalicilsav
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 203 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
HETI AKCIÓ - Használja ki a 17% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Szalicilsavas tapaszok - a szemölcsök és tyúkszem könnyű eltávolítására.

   

  A szemölcsök vagy vírusos szemölcsök olyan bőrkinövések, amelyeket különböző okok okoznak. Leggyakrabban a tenyéren vagy a talpon (a lábujjak környékén) terjednek – talpi szemölcsök, de előfordulhatnak a test más részein is.

  Vírusos eredetük miatt nagyon gyorsan terjednek és szaporodnak, vagy máshol is elterjednek a szervezetben. Éppen ezért fontos a megfelelő ártalmatlanítási mód kiválasztása, mert különben a helyzet csak rosszabbodhat.

   

  Itt segíthetnek a Szemölcstapaszok, amelyek egyszerű és higiénikus módszer a szemölcsök eltávolítására rendetlenség és kenés nélkül. Mivel a tapasz eltakarja a szemölcsöt, kevésbé valószínű, hogy máshová terjed, ugyanakkor ruházat alatt is hordható anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy bepiszkolódik.

   

  Egyszerű használat – csak ragassza fel a tapaszt, és hagyja, hogy végezze a dolgát!

   

  A tapaszokat biztonságos és higiénikus bőrre történő felhelyezésre tervezték, ezért csak tiszta bőrre ragassza fel. Legfeljebb 12 órán át lehet egy tapasz a szemölcsön, majd szükséges szerint helyezzen fel egy újat, de soha ne használjon 2 tapasznál többet 24 órán belül.

 • Használat

  Használati utasítás:

  1. Nyissa ki a tapaszt tartalmazó fóliazacskót.
  2. Távolítsa el a védőréteget, és helyezze a tapaszt közvetlenül a szemölcsre.
  3. Hagyja rajta a tapaszt 12 órán keresztül.
  4. 12 óránként helyezzen fel 1 tapaszt a szemölcsre.
  5. Néhány nap elteltével távolítsa el a bőr megpuhult felületi rétegeit egy tiszta súroló hatású testápoló anyaggal.

  Viselje nappal vagy éjszaka, és használja minden nap, amíg el nem éri a kívánt eredményt, de ne használjon 2 tapasznál többet 24 órán belül.

 • Összetevők

  Összetevők: szalicilsav.

  Tartalom: 28 tapasz

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Csak külsőleg használható. Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Hagyja abba a termék használatát, ha nemkívánatos reakció, mellékhatás, vagy túlérzékenység lép fel. Ne alkalmazzon 2 tapasznál többet 24 órán belül. Csak lokális használatra. Ha egészségügyi problémák miatt kezelik vagy gyógyszert szed, használat előtt konzultáljon orvosával. Ne alkalmazza irritált vagy sérült bőrre. Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Csak egyszeri használatra. Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.