FŐZÉSHEZ ÉS SÜTÉSHEZ
BIO keverék szentjánoskenyér pudinghoz
  • gluténmentes
  • vegán
  • gyors és egyszerű elkészítése
A termék NINCS RAKTÁRON
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 38 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
  • A termékről

    BIO keverék szentjánoskenyér pudinghoz – cukrozatlan, gluténmentes és vegán!

     

    A szentjánoskenyér (Ceratonia siliqua) egy mediterrán növény, amely hosszú barna hüvelyéről ismert, amelyet a kakaó alternatívájaként használnak, mivel több tápanyagot tartalmaz, és önmagában is édes. Éppen ezért a desszertek és édes ételek kedvelt alapanyaga – ugyanúgy használják, mint a kakaót.

    A Smart Organic márkájú Bett'r termékcsaládjának BIO keveréke a gluténmentes szentjánoskenyér puding egyszerű elkészítéséhez mindenkit lenyűgöz, aki tápláló és finom étkezésre vágyik. Még a növényi alapú táplálkozás hívei sem maradnak közömbösek, hiszen a keverék vegán és bio összetevőket tartalmaz.

    Így nem talál benne ismeretlen adalékanyagokat – csak szentjánoskenyérport, kukoricakeményítőt és sót! Mindezek mellett a keverék újrahasznosítható csomagolásba van csomagolva – így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.

     

    Finom puding néhány perc alatt – egyszerű és gyors elkészítése!

     

    Gyors és egyszerű elkészítésének köszönhetően ez a szentjánoskenyérpuding tökéletes megoldás egy finom reggelire vagy vacsorára – ugyanúgy kell megfőzni, mint a többi pudingot, és mivel cukrozatlan, ízlés szerint édesítheti az Önnek legmegfelelőbb édesítőszerrel.

    Önálló étkezésként is elkészíthető a puding, amit tetszés szerint gazdagíthat gyümölccsel, csokicseppekkel, földimogyoróvajjal, diófélékkel és hasonlókkal, valamint desszertek, sütemények készítéséhez is remekül bevált!

  • Használat

    Hozzávalók 1 adag pudinghoz:

    • 10 g (1 evőkanál) BIO pudingkeverék,
    • 100 ml tetszőleges folyadék (tej, víz, növényi ital) a kemény állagért vagy 150 ml a könnyebb és krémesebb állagért,
    • választható édesítőzer (10-15 g nádcukor vagy kókuszcukor ajánlott).

     

    Elkészítés:

    1. Öntsön 20 ml folyadékot az edénybe, és adja hozzá a BIO pudingkeveréket. Jól keverje össze, amíg a puding fel nem oldódik.

    2. A maradék folyadékot öntse egy edénybe, és adjon hozzá kívánt mennyiségű édesítőszert. Helyezze az edényt a főzőlapra, és addig keverje, amíg a folyadék fel nem forr, és az édesítő feloldódik.

    3. Csökkentse a hőmérsékletet. Lassan adja hozzá a felolvasztott pudingkeveréket a felforrósított folyadékhoz, és erőteljesen keverje, amíg besűrűsödik.

    4. Az elkészített pudingot vegye le a főzőlapról, és fogyasztás előtt hagyja kicsit kihűlni. Fogyaszthatja úgy, ahogy van, vagy sütemények és desszertek készítéséhez használhatja.

  • Összetevők
    Tápérték 100 g-ban
    Energiaérték 1370 kJ (324 kcal)
    Zsír 0,5 g
    - amelyből telített zsírsavak 0,4 g
    Szénhidrát 70 g
    - amelyből cukrok 8,3 g
    Rost 17 g
    Fehérje 1,7 g
    0,6 g

     

    Összetevők: kukoricakeményítő*, szentjánoskenyér por* (30%), só. *ökológiai termelésből. BG-BIO-22. Mezőgazdaság EU-n kívül.

    Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.

    Nettó mennyiség: 200 g

    A keverék 20 adaghoz elegendő (1 adag = 10 g).

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen.