üres!
A ceyloni fahéjat (Cinnammomum zeylanicum) a kínai mellett a konyhában használják leggyakrabban. A kínai fahéj valójában az eredeti fahéj utánzata, ezért vásárláskor óvatosság szükséges.
A fahéj nevű fa kérgének belső részéből nyerik. A fa kérgét először megszárítják, majd jellegzetes hengeres fahéjrudakat formálnak belőle. Az igazi ceyloni fahéj Srí Lankán, Dél- és Délkelet-Ázsia nagy részén, Madagaszkáron és a Seychelle-szigeteken nő.
A FutuNatura márkájú Ceyloni fahéját biotermeléssel összhangban termesztik, és Srí Lankán állítják elő. Finom porrá őrölték az egyszerű használat érdekében.
A FutuNatura márkájú Ceyloni Fahéj használatának előnyei:
Felhasználási javaslat:
Átlagos tápanyagérték | 100 g |
---|---|
Energia | 1033 kJ / 247 kcal |
Zsír | 1,24 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,35 g |
Szénhidrát | 80,6 g |
- amelyből cukor | 2,2 g |
Rost | 53,1 g |
Fehérje | 4,0 g |
Só | 0,01 g |
Az értékek a természetes eredetű összetevők miatt változhatnak.
Összetevők: 100% Ceyloni fahéjpor igazolt biogazdálkodásból. SI-EKO-002. EU-n kívüli gazdaság.
Tejtermékeket, szójatermékeket, szezámmagot, mákot, napraforgómagot, zellert, mustármagot feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Srí Lanka
Nettó mennyiség: 250 g
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen szobahőmérsékleten.