KIEGÉSZÍTŐK
Lábujj egyenesítő
 • orvostechnikai eszköz
 • lágy szilikon gél
 • újrafelhasználható
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2026.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 85 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  Lábujj-korrigáló – elválasztja a hüvelyk- és mutatóujjat!

   

  A szilikon lábujj-korrigáló a hüvelyk- és a mutatóujj közé illeszkedik. Feladata a hüvelykujj védelme, és segít korrigálni annak beállítását, ha a hüvelykujj és a mutatóujj átfedik egymást, vagy érintkeznek egymással. A két lábujjat egymástól távol tartja, hogy megakadályozza a dörzsölést, segít a benőtt körmök megelőzésében, valamint megvéd a dörzsölés okozta bőrkeményedések kialakulásától is, és enyhíti a fájdalmat.

  Puha szilikon gélből készül, amely kellemes tapintású. A szilikon korrigáló használat után meleg víz alatt egyszerűen leöblíthető, majd újra felhasználható. Ásványi olajat tartalmaz, amely puhítja a bőrt.

   

  Puha szilikon gélből készül – kellemes tapintású és gyengéd a bőrhöz.

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati javaslat: Helyezze a lábujj-korrigálót a hüvelyk- és a mutatóujj közé. Egy teljes napi használat után legalább 4 órára vegye le a lábujjról. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját. Használat után óvatosan, meleg vízzel és gyengéd szappannal mosható. Hagyja levegőn megszáradni. Ha teljesen megszáradt, szórja be testpúderrel.

 • Összetevők

  Tartalom: 1 lábujj-korrigáló.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: 3 hónapnál hosszabb ideig ne alkalmazza folyamatosan, anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ne használja bepirosodott, repedezett vagy sérült bőrön. Cukorbetegség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Külső használatra.