E-vitamin, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.
Az E-vitamin az emberi szervezet normál működésének egyik kulcsfontosságú vitaminja. Mivel, hasonlóan más vitaminokhoz, a szervezet nem tudja önállóan előállítani, szükséges változatos és kiegyensúlyozott étrenddel bevinni.
A vitamin szükségleteit olyan ételek fogyasztásával lehet pótolni, amelyek gazdagok növényi olajokban - különösen az olivaolaj, a búzacsíraolaj, a kukoricacsíraolaj és a különböző magvak olajai. Ezenkívül kiváló forrásai az E-vitaminnak a diófélék, például a mandula, a dió és a mogyoró.
Kiváló választás a testbe történő kiegészítő bevitelre az HealthyWorld márka kapszulás termékei, amelyek tartalmaznak kiemelten stabil és hatékony DL-alfa-tokoferil-acetát formájú E-vitamint.
Minden kapszula 180 mg (400 NE) E-vitamint tartalmaz.
Az E-vitamin alapvető feladata az, hogy védelmet nyújtson a testsejteknek a szabad gyökök által okozott károk ellen. Ezek instabil molekulák, amelyek a testben a metabolizmus melléktermékeként képződhetnek, vagy külső tényezők okozhatják őket.
Az E-vitamin tehát egy erős antioxidáns, mivel szerepet játszik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.
Antioxidáns E-vitamin lágy kapszulákban - könnyebb fogyasztásért.
A HealthyWorld márkájú E-vitamin 400 NE kapszulák előnyei:
- DL-alfa-tokoferil-acetát az E-vitamin kiemelten stabil formája, amely biológiai aktivitásának köszönhetően kiválóan hasznosítható,
- a puha kapszulák egyszerű emészthetőséget tesznek lehetővé, mivel lágy gélből vagy olajos burkolatból állnak, ezáltal megkönnyítve az E-vitamin felszívódását a szervezetben,
- emellett a lágy kapszulák hozzájárulnak az E-vitamin külső tényezők, mint például a levegő, a fény és a nedvesség védelméhez, amelyek hatással lehetnek a tápanyagok stabilitására és hatékonyságára,
- magas E-vitamin tartalom a napi adagban - 180 mg vagy 400 NE minden kapszulában,
- elég csak 1 kapszula naponta, ami azt jelenti, hogy a csomag 8 hónapi rendszeres használat mellett elegendő.
A termék étrend-kiegészítő.