AGY ÉS IDEGRENDSZER
Ginkgo biloba a memóriáért
-10%
90 adag
|
1 kapszula naponta
 • memória és koncentráció
 • szellemi terhelés
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.10.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 130 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HETI AKCIÓ - Használja ki a 17% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Ginkgo Biloba – hozzájárul a kognitív funkciók és mikrocirkuláció támogatásáért.

   

  A Ginkgo vagy Páfrányfenyő (Ginkgo biloba L.) a legősibb fák közé tartozik. A Földön már több mint 300 millió éve jelen van. Eredetileg Ázsiában őshonos, ahol használata már több mint 5000 éve jelen van. Élő kövületként is ismert növény, hiszen a mai szerkezete változatlan a fosszíliákból fennmaradt maradványaitól. Sajátos leveleiről szerte a világon ismert fa faj. Az étkezésben ezek a leginkább használatosak. A Ginkgo biloba az egyik leghosszabb életű fa, amely akár 1000 évet is elél. Ez a számos anyagnak köszönhető, amiket tartalmaz.

   

  A memória és koncentráció

  A Ginkgo biloba olyan anyagokat tartalmaz, amelyek természetes módon tágítja a legkisebb ereket, ezzel elősegítve a véráramlást. Az agy mikro vérellátása természetes módon javítja a mentális képességeket ill. kognitív funkciókat.

   

  A Ginkgo Biloba természetes módon támogat:

  • szellemi terhelés során,
  • koncentráció során és a memóriánk megőrzésében,
  • a végtagok vérellátásában,
  • tanulás esetén,
  • az 50. életkor felett, a agyi tevékenység megőrzésében.

   

  A Ginkgo Biloba természetes módon támogatja a kognitív funkciókat és a vérellátást, ezzel elősegítve az emlékezés nagyobb valószínűségét (memória).

   

  A Ginkgo az egyik legeladottabb és legtöbb kutatásban szereplő étrend-kiegészítő. A választásnál lényeges a mínőség, ugyanis a legnagyobb koncentrációt a levelek tartalmazzák. A FutuNatura által forgalmazott Ginkgo Biloba csakis rendkívül koncentrált levélkivonatot tartalmaz. Mivel a termék ginkgo biloba kivonat aránya 50:1, ezért minden kapszula 5000 mg levéllel egyenértékű kivonatot tartalmaz.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula. Fogyasztása vízzel ajánlott.

 • Összetevők
  1 kapszula (ajánlott napi adag) tartalma
  a Ginkgo biloba leveleinek kivonata 50:1* 100 mg

  *50:1 arányú kivonat, ami 5000 mg Ginkgo Bilobával egyenértékű 1 kapszulában.

   

  Összetevők: Mikrokristályos cellulóz (adalékanyag), ginkgo levél kivonat (Ginkgo biloba L.) 50:1, HPMC – Hidroxipropil-metilcellulóz (a kapszula növényi védőburka), a zsírsavak magnéziumsói (tapadásgátló anyag), szilícium-dioxid (tapadásgátló anyag). Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat.

  Tartalma: 90 kapszula.

  Nettó tömeg: 21 g

  A termék étrend-kiegészítő.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

  Nem ajánlott terhes és szoptató anyáknak. A véralvadásgátló vagy antikoaguláns gyógyszert (vérritkító anyagok) használó személyek a termék használatáról kérdezze háziorvosát. Jól elzárva, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.

Vásárlóink véleménye