Fokhagyma, fagyöngy és galagonya kapszulákban – a természet elképesztő ereje!
A fokhagyma (Allium sativum) sokoldalúságának köszönhetően világszerte ismert fűszernövény. Kulináris és gyógyszerészeti célokra egyaránt használandó. Az allicin nevű aktív összetevőt tartalmazza – ez egy szerves kénvegyület, amely a fokhagyma jellegzetes illatát is adja, és a fokhagyma legtöbb jótékony tulajdonságát hordozza:
- természetes módon támogatja az immunrendszert,
- támogatja a vérkeringést a mikro-érrendszerben, és segít csökkenteni a nehéz lábak érzését, és ezáltal optimálisan támogatja az ereket.
A galagonya (Crataegus monogyna) 1,5-4 m magas, tövises bokor vagy fa, amelyet tojás alakú, fűrészes szélű leveleiről és fehér virágairól lehet felismerni. A növény hasznos részei a levelek és a virágok, amelyekből jótékony hatású teák, kivonatok és egyéb készítmények készíthetők.
A fehér fagyöngy (Viscum Album) félsivatagi növény, és a fáktól, amelyeken nő, bokrokat képez. Általában puha kérgű tűlevelű és lombhullató fákon fejlődik, de például a bükkfákon nem. Apró fehér terméseiről és hosszúkás leveleiről ismerhető fel.
B1-, B2- és B12-vitaminnal tökéletesítve – hozzájárul az idegrendszer működéséhez!
A kapszulák a fent említett növényeken kívül tartalmazzák a B1-vitamint azaz tiamint, B2-vitamint azaz riboflavint és a B12-vitamint is, amelyek a B-komplex vitaminokhoz sorolhatóak és együttesen hozzájárulnak/szerepet játszanak a/az:
- energia felszabadulásához az anyagcsere során (B1, B2, B12),
- idegrendszer működéséhez (B1, B2, B12),
- normális pszichológiai működéshez (B1, B12),
- immunrendszer működéséhez (B12),
- szívműködéshez (B1),
- fáradtság és a kimerültség csökkentésében (B12, B2),
- vörösvértestek előállításában (B12) és a normál vörösvértestek fenntartásában (B2),
- nyálkahártyák és a bőr egészségének megőrzésében (B2),
- sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében (B2),
- látás megőrzésében (B2),
- vasanyagcserében (B2).
A termék étrend-kiegészítő.